Stickade kjoloutfitidéer

För att se mysigt och lättillgängligt ut är det vanligtvis det första man tänker på att ha på sig en stickad tröja. Alternativt kan du försöka göra samma sak genom att bära en stickad kjol istället. Det skulle sätta dig i en ännu mer unik och iögonfallande position. För att fördubbla den mysiga effekten kan du till och med kombinera klänningen med en tröja. För att visa dig fler sätt att utforma det har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för stickad kjoldräkt för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusblå chambrayskjorta med vit minikjol med hög midja


källa

För att starta den här listan över mysiga outfitidéer kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig en snygg och ungdomlig outfit. För att uppnå det här utseendet kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en hög midjad vit figurkramande minitröja. Kombinera dessa bitar med svarta läderstövlar för en särskilt snygg touch.

Svart turtleneck med mönstrad stickad minikjol

svart turtlenecktröja med mönstrad stickad minikjol
källa

Låt oss nu titta på ett mörkare affärsutseende som använder svart som primärfärg. För toppen kan du helt enkelt bära en svart ribbad turtleneck-turtleneck. Kombinera den med en svartvit mönstrad minikjol. Bär svarta mockaskor för att komplettera din outfit på ett feminint och snyggt sätt.

Vit t-shirt med ljusgrön maxi-stickad skiftkjol

vit t-shirt med ljusgrön maxi stickad shift kjol
källa

Eftersom en stickad tröja ser så vacker och attraktiv ut på egen hand, behöver du verkligen inte göra mycket för att utforma den om du föredrar en minimal stil. Du kan till exempel bara ha på dig en vit t-shirt med en ljusgrön stickad maxikjol. Använd vita sneakers för att hålla kläderna enkla och ungdomliga.

Vit t-shirt med knälång stickad kjol med svartvitt stamtryck

vit t-shirt med knälång stickad kjol med svartvitt stamtryck
källa

Här är en annan outfit med en vit t-shirt. Men den här gången ser outfit lite mer sofistikerat ut på grund av klänningens design. I detalj är klänningen en knälång stickad kjol med rygg och ett vitt stammönster. Du kan helt enkelt para ihop den med en vit t-shirt och remmar med sandaler för att komplettera det härliga utseendet.

Turtleneck med en ljusgrå minikjol

Turtleneck-tröja med ljusgrå mini-stickad kjol
källa

Detta är en stickad-på-stickad outfit som ser speciellt mysig och ladylike ut. För att uppnå det här utseendet kan du bära en colturtleneck med en ljus miniklänning med stickad kjol. Använd vita besättningsstrumpor med svarta läderstövlar för ett extra snyggt utseende.

Grå, figur-kramande långärmad tröja med röd, figur-kramande midi stickad kjol

grå figur-kramar långärmad tröja med röd, figur-kramar midi stickad kjol
källa

Om du vill se mer märkbar ut, är det ett bra alternativ att bära något rött. Du kan till exempel ha på dig en grå, figur-kramad tröja med hög krage och en röd, figur-kramande midikstickad kjol. Koppla ihop dem med spetsiga röda mockaskor för att se ännu skarpare ut.

Ljusrosa ribbad tröja med en avslappnad passform och matchande kjol

Ljusrosa ribbad tröja med en avslappnad passform och matchande kjol
källa

Här är en luftig och attraktiv stickad-på-stickad outfit. Detta kan verkligen ses som en tvådelad klänning. Den består av en ljusrosa ribbad tröja med en avslappnad passform och en matchande stickad tröja midikjol. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att ge en snygg touch till det mysiga utseendet.

Ljusgrå beskuren tröja med matchande knälång kjol med hög midja

Ljusgrå beskuren tröja med matchande knälång kjol med hög midja
källa

För de av er som har lagt mycket ansträngningar för att komma i form, här är en outfit att använda återhållen för att visa upp ditt resultat. Det är en tvådelad, figurkramande klänning som består av en ljusgrå, beskuren stickad tröja och en matchande knälång skyskrapakjol. Koppla ihop dem med svarta öppna tåklackar för att komplettera utseendet.

Ljusgrå tröja med stickad midikjol

ljunggrå tröja med stickad midikjol
källa

Som du kan se från de tidigare kläderna kan en stickad tröja få dig att se mysig och naturlig ut, och det är vanligtvis inte så svårt att ta av. Låt oss titta på en till nu. Det är en mörk marmorad tvådelad midiklänning. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna.

Svart halter topp med gråmelerad midikjol

svart grimtopp med gråmelerad midikjol
källa

För dig som är i gott skick, här är en lämplig affärsavslappnad outfit som du kanske vill prova att se tunn och lång ut. För toppen är det bara att bära en svart formad grimma-topp. Kombinera den med en ljunggrå midikantstickad kjol. Använd en svart ankelrem med öppen tå för att komplettera detta enkla men ändå attraktiva utseende.

Grå långärmad topp med tribal tryckt minikjol

grå långärmad topp med tribal tryckt minikjol
källa

Detta är en väldigt kreativt designad streetoutfit med passform och flare. Du kan definitivt bära detta för att samla vänner. Bär bara en grå bodycon långärmad skjorta med en svart och vit tribal mini stickad kjol. Ett par ljusrosa ballerinaskor för samman din outfit på ett rent och elegant sätt.

Vit tvådelad miniklänning med turtleneck och långa läderstövlar

vit tvådelad miniklänning med turtleneck och långa läderstövlar
källa

En tvådelad klänning behöver inte alltid vara en som kräver att du visar hud i midjan. Här är en vit, tvådelad, figur-kramande mini-pullover-stickad klänning med en sköldpaddshals som inte har någon synlig hud och som är extremt lätt att ta av. Du kan bära ett par svarta läderhöga stövlar för att se extra snygg ut.

Golvlång klänning med svart ärmlös topp

Golvlång klänning med svart ärmlös topp
källa

För en lite konstnärlig look kan du bära en svart beskuren västtopp med en golvlängd grå stickad grå stickad ljungstickad klänning. Bär ett par svarta läderstövlar för att se smala och långa ut. Slutligen lägg till en svart filthatt för att lägga till den konstnärliga touchen.

Vit mock neck tröja med ljusgrå stickad midikjol

vit mock-neck tröja med ljusgrå stickad midikjol
källa

För att få ett mysigt och tillgängligt utseende är att använda den vita och grå färgkombinationen ett mycket bra och säkert alternativ. Du kan till exempel ha på dig en vit stickad tröja med lös passform och en ljusgrå midi-stickad kjol med rak snitt. Använd svarta mockaskinniga stövlar för att komplettera ditt utseende med elegans och stil.

Jag hoppas att du gillar de stickade klädesdräktidéerna jag just visade dig. Om du älskar att se mysigt ut med dina stickade tröjor kommer du att älska dessa nämnda kläder lika, om inte mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*