Stenhällar

Det är vinter nu och det finns inget bekvämare än att sitta vid eldstaden och dricka varm choklad eller te. Om du redan har en öppen spis och vill uppdatera den, eller bara planerar en, är den här samlingen något för dig – vackra eldstäder i sten kommer att inspirera dig, ta en titt!

Texturer och färger

Textur är en av de saker som verkligen kan hjälpa ett rum att leva upp och ge intresse för det. Använd större stenar för en texturerad känsla. Ju större dina stenar är, desto lättare blir det att arbeta med dem på lång sikt. Det här formatet är också perfekt för ett icke-traditionellt tillvägagångssätt, och du får ett mysigt, stugautseende. Tvärtom, om du vill ha en supertunn och elegant sten spis, föredrar du konstgjorda stenar som ser lugnare och mer neutrala ut.

Ju lättare stentonerna du väljer, desto mjukare blir det slutliga utseendet. Du kan rocka mörkare nyanser av grått, brunt och beige som är naturliga för stenar och de kommer att få fram strukturen. Du kan också prova lätta och vita konstgjorda stenar eller vitkalka de befintliga för att få din eldstad att se väldigt elegant och modern ut.

Design

Först och främst, definiera den stil du gillar och vill ha. Om du har ett modernt eller minimalistiskt utrymme kanske du vill ha en inbyggd öppen spis i stenpelare, eller en riktig sten eller öppen spis med en modern öppen spis inbyggd direkt för ett knäppt utseende. Om ditt utrymme är mer rustikt, skog, stuga och så vidare, kanske du vill ha en cool stuga stil spis i grov och kanske mörk sten med en trä mantel. Ja, glöm inte mantelsna – de kommer att få din eldstad att se äldre ut och mer vintage, och om du hoppar över den får du ett mer modernt och elegant utseende.

50 sensationella sten eldstäder för att värma din sens
Stone Fireplac
Eldstäder - Eldorado Sto
Roliga fastighetsarkiv - hakade på hus |  Sten spis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*