Sten accent vägg idéer

Sten accent vägg idéer

En accentvägg ger ditt rum ett iögonfallande utseende: trä ger värme och mysighet, en enorm väggkonst är en bra idé för en wow-faktor och konstgjord sten skapar en mysig, rustik atmosfär. Du kan bygga din egen gjutna stenmur hemma och med moderna material och metoder kan du skapa en traditionell stenmur med en bråkdel av arbetet. Sten, faux eller naturlig, kommer att ge textur till din inredning och göra den mer lyxig. Du kan inte gå fel. Låt oss titta på några stenmurar i olika rum för inspiration.

Sten accentväggar i badrum

Stenväggar är en av de mest populära funktionerna för att dekorera badrum och duschar. Att installera en konstruerad eller naturlig stenmur tillför lyx och struktur och gör även den enklaste badrumsdekorationen till en blickfång. Både natursten och konstgjord sten är slitstarka, vatten- och skadebeständiga. Så du kan gunga en sådan vägg bakom badkaret eller under duschen och förvandla ditt badområde till ett spa-liknande. Det finns många texturer och nyanser att välja mellan, du kan enkelt hitta en matchning för ditt interiör. Du kan också lägga till en accent genom att täcka en handfatvägg med sten och markera den med upplysta speglar.

Sten passar perfekt med moderna, rustika, stuga, minimalistiska och andra dekorationsstilar. Så tveka inte att installera en sådan vägg.

Sten accentväggar i sovrummen

En stenmur är ett vackert och billigt sätt att lägga till ett mångsidigt designelement i ditt sovrum som gör det mysigare och bekvämare. Dessa är två huvudfunktioner som vi vill ha i våra sovrum. Med många färger och texturvarianter är designalternativen öppna för att uppnå önskad effekt. I sovrummen ser vi främst stengavelväggar som accentuerar sängen och nattduksborden och gör sovrummet bekvämare. En annan idé är att skapa en sten spisvägg om du har en i ditt sovrum. Det här är en superavslappnande idé, du vill aldrig lämna ditt sovrum!

Sten accentväggar i vardagsrum

I vardagsrummen är accentväggarna vanligtvis gjorda av sten för att få eldstaden att sticka ut och göra den säkrare, eller för att markera en medievägg. Sten ger varje vardagsrumsstruktur och ett elegant utseende – en minimalistisk, en stuga, rustik, skandinavisk eller bara modern. Sten är motståndskraftig mot skador, fukt, värme och stötar, oavsett vilken eldstad du har, du kan inte oroa dig för att väggen blir för varm. Sten smälter perfekt in i lövträ och tillsammans skapar de en mycket mysig atmosfär.

Sten accentväggar i ingångarna

Dekorera din entré eller lämna en originalsten i entréområdet. En stenmur blir elegant och blir en kontaktpunkt i varje entréområde. Hon kommer att imponera på varje gäst som kommer in.

Stenväggar i hemmakontor

Sten passar bra med varma trätoner och läder. Det är det perfekta tillskottet till ett mysigt hemmakontor. Så varför inte göra din arbetstid trevligare?

DIY sten accent vägg.  Skulle vara coolt i källaren.  Och jag gillar .
Skapa en Faux Stone Accent Wall |  Stenmurar interiör, sten.
Inredning efterbehandling |  Eldstäder av konstgjord sten, staplad sten.
pbm1923: PBM har design och idéer för stenaccentvägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*