Spiked Loafers Outfit Idéer

Spiked Loafers Outfit Idéer

Det finns några saker som du kan bära och du kommer omedelbart att sticka ut från mängden. En av dessa saker är spiker tofflor, och det är vad jag ska utforska med dig idag. Jag ska prata om hur man utformar dem så att du ser supercool ut medan du är relativt naturlig. För dig som inte ens har tofflor kan det vara ganska nytt för dig, vilket är en bra och spännande sak att göra. För att visa hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt fina idéer för spikanträning för dig. Låt oss komma in direkt.

Vit överdimensionerad kavaj med smala jeans och svarta tofflor med spikar


källa

Låt oss börja den här listan med outfitidéer med en snygg affärsavslappnad outfit. Den perfekta kombinationen av en lite överdimensionerad vit kavaj och en grå långärmad topp med en avslappnad passform för att polera bort denna snygga outfit. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans. Bär ett par svarta spetsade loafers för att göra din outfit stilfull.

Longline-kofta med randig T-shirt och svarta tofflor med spikar

Longline-kofta med randig T-shirt och svarta tofflor med spikar
källa

För att se mer avslappnad och ungdomlig ut, särskilt för avslappnade fredagar, här är en outfit som är ganska lätt att ta av och kan göra just det. För toppen bör du ha en svartvit randig långärmad t-shirt med en svart långjacka. Kombinera dem med rippade ljusblå pojkvänjeans med manschetter. För skorna, ha ett par svarta spetsade loafers för att se extra snygga ut.

Mörkblå stickad tröja med vita minishorts och svarta tofflor med spikar

Mörkblå kabelstickad tröja med vita minishorts och svarta tofflor med spikar
källa

Glöm jeans ett tag och bär istället vita mini-shorts så att du ser avslappnad och uppfriskande ut. För resten av kläderna kan du bära en mörkblå tjock kabeltröja och ett par svarta spetsiga loafers. Använd en svart läderhandväska för att avsluta din outfit i stil.

Linne med blommiga tryckta avloppsbyxor och vita tofflor med spikar

Tank kran med smala byxor med blommönster och vita tofflor med spikar
källa

För ett coolt och ungdomligt utseende kan du bära en avslappnad fit vit tunikatopp och para ihop den med smala byxor med rosa och rött blommönster som kärnan i din outfit. Mycket intressant och attraktivt, bära ett par vita spikade loafers för att sticka ut från mängden ännu mer.

Ljusrosa tunikatopp med bälte, svarta leggings och spetsiga tofflor

Ljusrosa tunikatopp med bälte, svarta leggings och spikade tofflor
källa

Här är en super luftig outfit som också ser väldigt ladylik ut. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en ljusrosa ärmlös tunikablus med svart bälte. Kombinera toppen med svarta leggings för att se extra lång och smal ut. Avsluta med att ha svarta spetsiga loafers för att ge en snygg touch till utseendet.

Mörkblå blus med svarta byxor och tofflor med avsmalnande ben

Marinblå blus med svarta byxor med avsmalnande ben och tofflor
källa

För att se balanserad och smart ut på jobbet kan du helt enkelt hålla fast vid mörka kläder. Till exempel kan du bära en mörkblå passformblus eller tröja till toppen. Kombinera det med svarta slino fit chinos. För skorna, ha ett par svarta och silverspetsade loafers för en blank touch.

Grå bältad avslappnad tröja med knälång veckad kjol och silver tofflor med spikar

grå tröja med avslappnad passform och knälång veckad kjol och silver tofflor med spikar
källa

Ibland är det de små detaljerna som får dig att se bättre ut än andra. Till exempel är denna tröja här en grå rund hals, avslappnad tröja som kommer med en svart bältdetalj. Kombinera den med en ljusrosa knälång veckad kjol. Bär ett par grå spetsade loafers för dina skor för att skapa en snygg helgrå outfit.

Svart skinnjacka med vit linne och slim fit jeans

svart skinnjacka med vit linne och slim fit jeans
källa

För att skapa detta coola och eleganta utseende behöver du ett läderelement i din outfit. Använd till exempel en vit t-shirt med en svart bikerjacka i läder. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskinniga loafers för att avsluta klädseln i stil.

Vit ärmlös grafisk t-shirt med svarta läderjackor och tofflor med leopardtryck

vit ärmlös grafisk t-shirt med svarta läderjackor och tofflor med leopardtryck
källa

För att forma denna super unika och attraktiva streetoutfit kan du bära en vit ärmlös grafisk tunikatopp med svarta beskurna leggings för att se skarpa och coola ut. För resten av utseendet, bär ett par loafers med leopardtryck så att du ser mogen och speciell ut.

Svart kavaj med vita slim fit-jeans och spikade skor

svart kavaj med vita slim fit-jeans och spikade skor
källa

Detta är ett mycket rent och snyggt svart, grått och vitt utseende. Denna färgkombination är mycket lämplig för minimala kläder. I det här fallet kombineras en svart kavaj med en grå T-shirt och vita slim fit-jeans. För skorna, ha ett par svarta spetsade loafers för att se extra snygga ut.

Blommor tryckt form matchande rosa t-shirt med veckad minikjol

matchande rosa t-shirt med blommönster och veckad minikjol
källa

För att se ladylike och glad ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en rosa och röd skjorta med blommönster. Stoppa den i en svart plisserad kjol i konstläder. Bär svarta strumpor och ett par svarta spikade loafers för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka med minikjol

svart skinnjacka med minikjol
källa

Här är en väldigt attraktiv, cool och mörk helt svart outfit som det är kul att arbeta med då och då. Till toppen kan du bära en svart läderbikerjacka med en svart tröja med rund hals. Team dem med en svart minikjol och svarta strumpor. Lägg till ett par svarta spetsade loafers i mixen för en extra snygg touch.

Svart kavaj med blommönstrad skjorta och spetsiga tofflor

svart kavaj med skjorta med blommigtryck och spetsiga tofflor
källa

Du kan till och med bygga en sexig outfit med låg vikt runt de förmodligen snygga tofflorna. Till exempel kan du bära en kort skjorta med blommönster och en svart kavajjacka. Bär dem med mini-korta shorts med blå denimbälte och svarta loafers för ett snyggt och attraktivt utseende.

Hoppas att du gillar de idéer som jag har just presenterat för dig. Testa dem så får du se hur bra de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*