Spetsväst Outfit Idéer

Spetsväst Outfit Idéer

För dig som älskar ett snyggt lager i lager, bör du känna till denimväst och läderväst. Men om du försöker uppnå ett mer feminint utseende bör du leta efter en spetsväst, troligen en vit. När det gäller spetsartiklar tycker många att de är väldigt lätta att utforma, så är inte fallet med spetsvästen. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista med riktigt bra outfitidéer för spetsvästar. Låt oss nu kolla in det.

Vit spetsväst med grå t-shirt med tre fjärdedelar


källa

Låt mig börja den här listan med en relativt avslappnad outfit som är väldigt lätt att ta av. Det är i grunden en enkel t-shirt och denimdräkt med en liten twist. I detalj kan du bära en grå trekvartärmad t-shirt, rippade blå jeans och vita sneakers. Bär en spetsväst för att omedelbart lägga till en feminin touch i outfit.

Vit virkad spetsväst med blommig rynkad midja. Blomma miniklänning

vit virkad spetsväst blommig rynkad midja blommig miniklänning
källa

För ett uppfriskande och bedårande utseende kan du lägga till ett blommigt element i kläderna. Till exempel kan du bära en miniklänning med vita blommor med bälte för att se snygg och uppfriskande ut. Ta denna outfit till en ny nivå genom att para ihop klänningen med vita klackar och en vit spetsväst.

Vit spetsväst med svart linne och grå chinos

vit spetsväst svart linne grå chinos
källa

Denna outfit är ett mycket trevligt försök att införliva en vit spetsväst i en affärsavslappnad outfit. I detalj kombineras spetsvästen med en svart linne och grå chinos med vida ben. För skorna kan du bara bära svarta spetsiga tåpumpar för att se mer professionella och kraftfulla ut.

Vit spetsväst med grå tubtopp

vit spetsväst grå tubtopp
källa

Du kan också bära en vit spetsväst för att täcka över huden och förvandla en alltför sexig outfit till en mer feminin och elegant. Till exempel kan du bära en grå tubtopp med en vit spetsväst för toppen. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och vita sneakers för att se både snygga och ladylike ut.

Använd den med en vit chiffongblus och pojkvänjeans

vit chiffongblus pojkvän jeans
källa

Ett av de bästa och mest intressanta sätten att utforma en vit spetsväst är att para ihop den med några pojkaktiga och snygga bitar. Du kan till exempel para ihop en vit spetsväst med en vit chiffongblus och kraftigt rippade ljusblå pojkvänjeans för ett kontrasterande utseende. Du kan bära bruna, remma sandaler för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Lång vit spetsväst med ljusblå mini-jeansshorts

lång vit spetsväst, ljusblå mini-jeansshorts
källa

För en uppfriskande och drömmande sommar- eller vårdräkt kan du bära en vit lång spetsväst över en vit, beskuren västtopp och ljusblå mini-jeansshorts. För skorna kan du bära nakna sandaler för att lägga till lite boho-stil till mixen. Slutligen bär en stråhatt för att se ännu mer uppfriskande ut.

Använd den med en grå blommig t-shirt och blå jeans

grå t-shirt med blommönster, blå jeans
källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur en spetsväst kan göra en ointressant outfit till en vacker. Utan väst ser denna outfit, som består av gråblommig T-shirt och mamma jeans, väldigt genomsnittlig ut. Du kan krydda saker genom att bära en vit spetsväst och ett par vita sandaler för att göra denna outfit väldigt uppfriskande.

Vit lång spetsväst med en grå t-shirt med halva ärmar och mörkblå jeans

vit lång spetsväst med halva ärmar grå t-shirt mörkblå jeans
källa

Inte bara kan en vit spetsväst göra dig mer feminin under lång tid, en längre version kan förvandla din outfit till en mer elegant lagerlagring. Du kan till exempel skapa en väldigt avslappnad outfit genom att bära en grå halvärmad T-shirt, smala jeans med muddar och nakna sandaler. Outfiten uppgraderas omedelbart om du bär en lång vit spetsväst över t-skjortan och jeansen.

Använd den med en vit västtopp och mörkblå skinny jeans

vit väst mörkblå skinny jeans
källa

Ett mycket typiskt sätt att klä på sommaren är att bära en vit, figur-kramande västtopp med blå skinny jeans. Inte bara ser outfit enkelt och snyggt ut, det låter dig också visa upp dina kurvor. Men kläderna är lite för enkla och för hårda. Du kan mildra tonen genom att bära en vit spetsvästtopp. Bare sandaler är perfekta för skor för att ge dem en särskilt feminin touch.

Ljusrosa spetsväst med vit chiffongblus

ljusrosa spetsväst vit chiffongblus
källa

Om du vill se mer ladylike ut och få slut på idéer om vad du ska ha på dig, finns det en stor chans att det att bära lite rosa hjälper dig. Till exempel kan du bära en rosa chiffongväst över en vit chiffongblus till toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar och rosa plattformssandaler.

Röd veckad skaterklänning med vit spetsväst

röd veckad skaterklänning med vit spetsväst
källa

För en väldigt avslappnad street look kan du bara bära en röd veckad skater miniklänning. Bär en vit spetsväst över den för en feminin och elegant touch. För skorna kan du bära nakna sandaler för att lägga till lite boho-stil.

Grå maxiklänning med vit virkad spetsväst

grå maxiklänning vit virkad spetsväst
källa

Här är ett mycket unikt och vackert utseende som är perfekt att bära när du är på semester. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå maxiklänning i bomull med vit virkad väst. Koppla ihop dem med svarta sandaler och en mycket lekfull svart floppy-hatt för att komplettera outfit.

Bär med en rosa t-shirt & vit chiffong hög låg kjol

rosa t-shirt vit chiffong hög låg kjol
källa

Här är en annan damliknande casual outfit som är fylld med rosa bitar. För toppen, kombinera en rosa t-shirt med en vit spetsväst. Team dem med en knälång vit kjol gjord av vit chiffong och rosa balettlägenheter för att se uppfriskande och luftig ut.

Vit spetsväst med undertröja och mini-jeansshorts

vit spetsväst camisole mini denim shorts
källa

För en snygg och återhållsam sexig look kan du helt enkelt kombinera den vita spetsvästen med en vit kavaj och blå, rippade mini-jeansshorts. Koppla ihop dem med vita sneakers för en kausal och sportig touch.

Här är spetsvästens outfitidéer som jag vill dela med dig. Även om du är en av dem som tvekar att prova spetsartiklar är spetsvästen verkligen ett bra ställe att börja på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*