Spetsiga ankelstövlar

Spetsiga ankelstövlar

Från mitt eget minne för inte så många år sedan är spetsiga skor inte så populära. Jag minns att min vän till och med beskrev det som ful då. Men idag är de inte bara vanliga mode, de ser också fantastiskt vackra ut när du stylar dem med rätt bitar. För att förklara denna trend kan vissa helt enkelt förklara att modetrend är en cirkel. Jag håller också med, men jag kommer också att ge mycket beröm för hur outfits ständigt utvecklas. Det är som basket. Spelstilar är en cirkel, men hela basketbollen har utvecklats med mer experiment eller i grunden fler försök att prova olika saker. Spetsiga fotkängor är en av de mest populära typerna av skor. För det här blogginlägget har jag sammanställt några av de bästa outfitidéerna för spetsiga fotkängor för dig.

Svarta stövletter i läder med spetsiga tår, yllekappa och minikjol


källa

Spetsiga fotkängor är särskilt lämpliga för vintern. För en smart look kan du bära en grå tröja och en grå ullrock för toppen. Koppla ihop dem med en minikjol i svart läder, strumpor och svarta spetsiga stövlar.

Bär den med en svart skinnjacka och beskurna mamma-jeans

svart läderjacka spetsiga ankelstövlar
källa

Att bära mamma-jeans får dig inte att se ut som en mamma så länge du formar dem ordentligt. (Ledsen om jag förolämpade en mamma. Mammor kan också se cool ut, ingen fråga om det.) För att skapa den här coola mammajeansdräkten, bär den med en vit skjorta nedåt med vertikala grå ränder. Använd svarta spetsiga läderstövlar och drapera en läderjacka över axlarna för en touch av sval.

Använd den med en prickad kavaj och svarta jeans

Spetsiga stövlar med en prickad kavaj
källa

För dig som behöver klä dig avslappnat för jobbet kan den blazer du bär vara lite mer kreativ för att krydda din arbetsdräkt. Ha till exempel en blå skjorta med knappar och en svart och vit prickig kavaj över den. Svarta smala jeans och spetsiga läderremmar är det perfekta komplementet till denna professionella snygga outfit. Förresten, för fans av prickiga modetrender kan vårt blogginlägg om outfitidéer för prickiga klänningar vara av intresse.

Spetsiga fotkängor, svart ullrock och rippade skinny jeans

ankelstövlar med spetsig tå, svart ullrock, rippade skinny jeans
källa

Det finns alltid tillfällen när jag bara klär mig i svart och ser cool ut. Denna outfit är inte den coolaste sorten av alla svarta tänkbara tänkbara, som en svart skinnjacka, men den har lite värme och mysighet. För att uppnå detta utseende, lag en svart tröja och en svart ullrock för toppen. Lägg till en touch av grovhet genom att bära svarta skinny jeans och spetsiga ankelstövlar.

Ankelstövlar i mocka med lång svart ullrock och leggings

Mocka spetsiga ankelstövlar ullrock
källa

Det verkar som om jag nämnde några stövlar av läder, det är dags att prata om min andra favorit: mocka ankelstövlar. Bär en svart tröja klänning och en lång svart ullrock för denna härliga outfit. Kombinera dessa bitar med svarta leggings och ljusbruna mockaskor.

Stövletter med svart kavaj och grå skinny jeans

svarta kavajer med spetsiga tå
källa

Som en snygg och minimalistisk outfit kan du bära en vit V-ringad t-shirt och en svart kavaj till toppen. Lägg till ett par grå skinny jeans och svarta fotkängor i ekvationen. Så enkelt som det ser ut, det här är en väldigt chic affärsavslappnad arbetsdräkt. Nyckeln är att delarna passar.

Använd den med en Color Block stickad tröja och läderflare minikjol

spetsiga stövlar läder flare mini kjol
källa

Om du vill lägga till en touch av kreativitet och glädje i din helt svarta outfit kan du göra något liknande den här outfitidén. Istället för att ha en solid svart tröja, använd en färgblockströja som använder några chockerande färger som rosa. En flare minikjol har en extra söthet jämfört med en pennkjol. Komplettera din outfit med leggings och spetsiga stövlar.

Använd den med en grå överdimensionerad ullkavaj

grå överdimensionerade ullkavajer i ull
källa

Här är en annan outfitidé som gäller mamma jeans. Bär bara en svart tröja och en överdimensionerad grå ullkavaj för toppen. Använd korta mammajeans och spetsiga fotkängor för skinkorna.

Använd den med en bekväm stickad tröja med en läderpennakjol

svarta spetsiga fotstövlar bekväm stickad tröja
källa

Spetsiga ankelstövlar ser riktigt bra ut med en minimal outfit. Bär dem till exempel med en ljusgrå överdimensionerad stickad tröja och svart läder kjol. Utseendet är rent och vackert.

Grön bomberjacka med spetsiga ankelstövlar

grön bomberjacka spetsiga stövlar
källa

Spetsiga fotkängor och smala jeans gör att du ser smal ut när du sätter ihop dem med rätt bitar. Bär till exempel en vit blus inbäddad i dina magra jeans för att visuellt flytta midjan uppåt. Använd en grön bomberjacka för att kompensera den dolda blusens lilla besvärlighet. Komplettera denna coola och slitstarka outfit med svarta fotkängor.

Använd den med en svart tröja klänning och en lång kofta

svart tröja klänning spetsig tå ankel stövlar
källa

För en helt svart outfit som ser feminin och elegant ut snarare än mörk, använd en svart tröja klänning och en lång kofta för toppen. Använd svarta spetsiga läder ankelstövlar utan leggings för att göra utseendet komplett.

Kort skinnjacka och svart minikjol

kort läderjacka svart minikjol spetsiga stövlar
källa

Ibland vill du göra dig ännu större genom att bära en kort jacka för att visuellt flytta midjan uppåt. Som ett exempel kan du bära en kort svart skinnjacka över en vit knappad skjorta för toppen. Kombinera dem med en svart minikjol med hög midja och spetsiga mockaskor. Förresten, kanske du är intresserad av att hitta fler idéer för korta jackor här.

Grå mocka ankelstövlar med randig T-shirt och jeans

grå mocka ankel stövlar svart och vit randig t-shirt
källa

Jag nämns i ett annat blogginlägg att jag är ett fan av den svartvita randiga t-skjortan. Och ett av mina favorit sätt att utforma det är att bära den med rippade jeans och vita sneakers. Den här gången gör vi kläderna mer feminina genom att ersätta sneakers med grå mockaskor.

Ankelstövlar med röd spetsig tå med svart kavaj och minikjol

röda spetsiga fotkängor svart kavaj
källa

Om du bär en helt svart outfit kan det ibland krydda hela utseendet genom att lägga till lite rött. Använd till exempel röda spetsiga fotkängor, en svart kavaj och en svart minikjol för ett platt men vackert utseende.

Hoppas att du gillar listan över spetsiga ankelkängor som jag har sammanställt. Se till att du verkligen provar några av dem och ser hur de passar dig. Dessa kläder är i allmänhet ganska lätta att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*