Spetsa av axelns bästa outfitidéer

Spetsa av axelns bästa outfitidéer

När det gäller sexiga toppar skulle många människor omedelbart tänka på saker som den djupa V-ringade toppen eller den rygglösa toppen. Jag skulle hävda att om ett tips från toppen av axeln är ett ännu bättre val som gör att du kan se sexig ut på ett reserverat och naturligt sätt. Det gör att du kan vara attraktiv och tillgänglig utan att försöka för hårt. Ännu viktigare är att det är mycket lättare att utforma och ta bort. Vad du ska se är några av de bästa idéerna för spetsdräkt jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit off shoulder spets topp med halva ärmar och svarta, flytande shorts


källa

Som nämnts tidigare är det inte svårt att utforma en vit topp på axeln. Du kan göra det på ett enkelt sätt genom att helt enkelt para ihop den med smala jeans. För att starta listan med outfitidéer visar jag dig en mer damliknande. För att forma den här outfiten kan du helt enkelt ha på dig en vit spets topp från axeln med svarta minishorts med hög midja och flytande spets. Använd svarta balettlägenheter för att hålla kläderna minimala.

Vit off-the-shoulder, semi-transparent spets och chiffong topp med en svart kjol med blommönster

Halvtransparent topp utan axel i spets och chiffong med svart kjol med blommönster
källa

Detta är en återhållen sexig och vacker outfit, inte bara för att den här vita spetsblusen har axelbandslöst snitt. Det är också en halvskinnig chiffontopp som gör att människor kan se din midja genom tyget. Kombinera toppen med en svartvit blommig kjol och ett par ljusrosa klackar för att komplettera detta attraktiva utseende.

Svart off shoulder långärmad spets topp med sammet kjol

Svart off shoulder långärmad spets topp med sammet kjol
källa

Det här är en väldigt elegant hel svart outfit. Toppen är en svart sammet med spetsärmar från den axellösa långärmade toppen. Den kombineras med en matchande svart mini sammet kjol. Mycket intressant, ha på dig ett par camo ankelstövlar för att lägga till lite stil i utseendet.

Vit virkad spets från axeltoppen med smala jeans

vit virkad spets från toppen med smala jeans
källa

Detta är förmodligen det enklaste sättet, men också ett av de bästa sätten att utforma en vit spets från toppen av axeln. För detaljer, ha en topp utan axel gjord av vit virkad spets och mörkblå skinny jeans. Använd svarta höga klackar och en rosa koppling för att se enkel, ren och vacker ut.

Vit beskuren spets topp med blå jeansshorts

vit topp med axelfärgade spetsar och blå jeansshorts
källa

Det här är en ännu sexigare outfit än de som tidigare beskrivits, eftersom den vita axelbandslösa spetsen också klipps av här. För att skapa ett uppfriskande utseende kan du bära blå jeansshorts och ett par ljusrosa plattformssandaler.

Vit Off The Shoulder-topp med blommiga broderier och pojkvänjeans

vit axelbandslös topp med blommiga broderier och pojkvänjeans
källa

Ibland kanske du vill se lite mer pojkaktiga ut för att lägga till variation i din vardagliga outfit. Till exempel kan du bära en dam, vit, utanför axeln, blommig broderad spets topp med en ljusblå, kraftigt rippade pojkvän jeans. Använd neonrosa höga klackar för en intressant kontrast.

Senapsgult från axeltoppen med smala jeans

Senapsgult från toppen av axeln med smala jeans
källa

Medan vitt och svart är de två mest populära färgerna för en spets topp, finns det andra färger som också ser bra ut och kan göra att du sticker ut ännu mer. Till exempel är här en senapsgul från toppen av axeln som ser riktigt attraktiv ut. Koppla ihop den med mörkblå skinny jeans och svarta klackar med öppen tå med ankelband för att se vackert och vackert ut.

Vit spets från axelns topp med manschettjeans och sneakers

vit spets från axeltopp med manschettjeans och sneakers
källa

Detta är en väldigt intressant outfit som försöker kombinera damliknande bitar med snygga bitar och resultatet är fantastiskt. För att uppnå detta utseende kan du bära en av axelvita spetsblusar med gråblå raka jeans med muddar. Bär en vit helvit lågkonversation för att se snygg och ren ut.

Vit spets från axelbandslös crop top med blå jeans med vida ben

vit snörning av axelbandslös crop top med blå vida jeans
källa

Detta är inte bara en sexig outfit, det visar också hur man ser lång och smal ut. Tricket är att bära en crop top med breda byxor. I det här fallet är en vit axelbandslös spets ihop med ljusblå jeans med vida ben. För skorna kan du bära svarta balettlägenheter för att se ännu större ut.

Av axelblusen med en mörkblå, utsvängd minikjol

Off-the-shoulder blus med en mörkblå, utsvängd minikjol
källa

För ett ungdomligt utseende kan du bära en vit axel från axeln med en marinblå minikjol. Den skräddarsydda toppen och den utsvängda kjolen gör att du ser särskilt tunn ut. För skorna kan du bära ljusrosa klackar för att ge outfit en damliknande touch.

Halvtransparent spets topp med vita linnebyxor med vida ben

halvtransparent spets topp med vita linnebyxor med vida ben
källa

Här är en vacker, halvskärmad kort ärm gjord av vit spets över axeltoppen. Ett av de bästa sätten att forma en halvskalig topp så här är att bära en svart, beskuren, tubtopp under. För resten av klädseln, ha vita breda linnebyxor och vita höga klackar för att se långa och uppfriskande ut.

Svart axelbandslös spets topp med vita mini shorts

Svart axelbandslös spets topp med vita mini shorts
källa

För ett enkelt svartvitt utseende kan du bära en spetsfri topp i axel i svart med ett par vita mini-jeansshorts. Bär ljusrosa sandaler för att komplettera denna minimala och uppfriskande outfit.

Marinblommigtryckt spets av axelblus med mörkblå jeans

Mörkblå blus med spets utan axel och mörkblå jeans
källa

Efter att ha tittat på enfärgade axelöverdelar, låt oss inte titta på det mörkblå blommönster som är tryckt på spetsen av axeltoppen. Du kan helt enkelt para ihop den med marina skinny jeans och svarta gladiatorhöga klackar för att komplettera detta fantastiska utseende.

Vit Off The Shoulder Crop Top med ljusblå mini shorts

vit axelbandslös crop top med ljusblå mini-shorts
källa

Här är en super enkel och uppfriskande stranddräkt. Bär bara en vit spetstopp med en kammad fåll och ljusblå jeansshorts. Bär vita sandaler för att göra utseendet rent och uppfriskande.

Hoppas att du gillar dessa idéer med off shoulder outfit. De kan få dig att se riktigt lågmäld sexig och på ett naturligt och uppfriskande sätt. Testa dem och se om de passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*