Speglar som dekorelement

Speglar som dekorelement

Vi vet alla att speglar kan få ett rum att se större ut, men i själva verket kan de göra mycket mer än så. De kan bli designelement, skapa balans eller kontrast eller skapa en kontaktpunkt i ditt rum. Allt beror på storleken och förhållandet du använder. Här är några idéer för att göra det.

Speglade väggar

Detta är en maximal nivå av spegelanvändning i ditt rum. De reflekterar ljuset, väcker uppmärksamhet och gör ditt utrymme unikt. Sådana väggar är populära i badrum och entréområden – dessa är små rum som fördubblats med en ljusreflekterande spegelvägg. Beroende på önskad effekt kan du också använda en sådan vägg i ett vardagsrum eller sovrum. Rökt glas ger en mer modern känsla, medan en antik spegel gör ditt utrymme utsökt.

Speglade skåpdörrar

Spegeldörrar har flera fördelar samtidigt: de förstorar ditt utrymme, fyller det med ljus och låter dig se dig själv när du väljer utseende. Om det är ett sömlöst stycke ger det dig ett mer minimalistiskt utseende, det finns också coola vikdörrar som sparar utrymme. Om det är ett elegant inramat stycke, ger det en touch av gammaldags glamour och lägger till tillräckligt med gnista för att ge stil till rummet utan att vara glatt.

Spegel backsplashes

Spegelbacksplashes gör definitivt en comeback, och du kan gunga en i vilket kök som helst, från bondgården till det minimalistiska. Sömlösa spegelbacksplays är perfekta för minimalistiska utrymmen, medan antika speglar är perfekta för en bondgård och vintageinredning. Rökt glas är perfekt för minimalistiska eller konstnärliga dekorationsrum.

Spegelmöbler och tillbehör

Det finns spegelbord, nattduksbord, soffbord och du kan göra dem själv från IKEA eller andra föremål. En sådan artikel är alltid ett blickfång och gör ditt rum mer glamoröst och elegant samtidigt. Till och med ett spegelfack eller några vaser och ljusstakar ger rummet en glans.

dekoration av naturliga element, träram |  Spegelram DIY, dekor.
Elements 7-bitars rund glasdekorationsspegel 5046370 - The.
Väggdekoration Med Speglar Heminredning Idéer Dekorativa.
Round Elements Set 7 Mirror Mirrors Heminredning Glasvägg till salu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*