Spanska heminredningsidéer

Spanska heminredningsidéer

Spansk heminredning är unik och slående i sin rustika stil och enkelhet. Det återskapas ofta runt om i världen, eller dess accenter läggs till här och där för att det är så varmt och vackert. Hur uppnår du ett sådant utseende i ditt hem? Här är några idéer.

Färger och mönster

Vit är en fantastisk bakgrundsfärg eftersom du har en tom duk att vara kreativ med. Det lyser upp rummet och expanderar det visuellt, känns rent och neutraliserar de starka, varma färgerna. Det hjälper också till att markera dina färgacenter och inte gå vilse i ett hav av kontraster och kolliderande toner. Om de inte exponeras kan väggarna också plasteras släta eller ojämna och sedan målas vita för att ge husägare den tomma duken.

Spansk hemdesign innehåller många varmare färger som brända apelsiner, terrakotta och rödbruna. De används för att göra rummet bekvämare och för att återspegla det behagliga uteklimatet. För att förhindra att rummet känns för trångt och litet, överväga att balansera dina varmare färger med en neutral bakgrund – de just nämnda vita väggarna.

Du kommer ofta se många mönster läggas till spansk heminredning på ett antal sätt – med kakel, konstverk, kast, mattor och andra tillbehör. Du bör också lägga till detta för att göra ditt hem mer iögonfallande.

Möbler och inredning

Möbler i spansk heminredning är ofta gjorda av trä eller gjutjärn. Du kan ofta hitta tunga mörka accentbord, höga sänggavlar och djupa, rika trätoner som fyller ditt utrymme med historia. Möbler ska inte bara vara av trä och vara tunga, du gör dig själv en tjänst om de är snyggt snidade. Detta är en nick till spansk barock design och passar perfekt.

Omfattande dekorationer tas vanligtvis in i rummet som stoppade möbler som kuddar, överkast och gardiner. Stora gardiner eller tyggrafik hänger på väggarna och visar ofta detaljerade mönster i varma och neutrala färger.

Idéer för spansk stil - Sunset Magazi
Heminredningsidéer - Den spanska stilen  Hem i spansk stil.
Sovrumsdekorationer Idéer för spanska heminredning.
Idéer för spansk stil |  Hem i spansk stil, spanska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*