Spaghetti Toppar

En spagettitopp avser en topp med mycket smala remmar. Det är tätt passande, smalt snitt och har i de flesta fall en liten till medelstor halsringning. Remmen är ofta mer elastiska och motståndskraftiga än topparna, eftersom de måste tåla mer stress för att hålla kvinnokroppen täckt. Spaghettitoppar finns i alla tänkbara mönster, färger och tyger. Men de mest populära är monokrom bomull eller bomullsblandade toppar.

Klassificering av kategorin spaghettitoppar

Spaghettitoppar är en variant av kvinnors ytterkläder och bärs ofta som en trendig och luftig topp, särskilt i sommartemperaturer. De har varit en integrerad del av kvinnans mode i flera år, är trendiga varje år och ingår i garderoben för kvinnor i alla åldrar.

Funktioner och mönster

Dess två tunna remmar som löper över axlarna är karakteristiska. På grund av den mycket smala formen på remmarna är de också kända som spagettiremmar, vilket förklarar namnet på spagettitoppen. Spaghettitoppar finns i alla tänkbara mönster och färger och de finns i klassisk enkel eller mönstrad eller med tryck.

Prissegmentet är lika annorlunda, eftersom spagettitoppar finns i alla prisklasser, från en billig spagettitopp till en modefördelare och en sofistikerad designerbit. Alla modeller delar det snygga, kroppskramande snittet och det faktum att spagettitoppar huvudsakligen är gjorda av bomull och spandex används alltid för att lägga sträckan till en sådan topp.

Spaghettitoppar, 2-pack, svart - Essentials av bomull |  SCHIESS
Giulot Chic spaghettirem för kvinnor, knäppning utan ärm Cami.
Spaghettitoppar 2-pack naken - Cotton Essentials |  SCHIESS
CRZ YOGA Träningströjor för spagettirem för kvinnor med inbyggd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*