Spaghetti-rem klädstil guide

Sommar eller vintertid, det spelar ingen roll om du är en klädperson. Du kan bära båda med sandaler eller stövlar, med en trenchcoat eller ullrock. Nyckeln är att välja rätt klänning. Så det här kan vara lite svårt. Men du har många, många alternativ. Jag rekommenderar att du bär en klänning med spagettirem.
Intresserad? Stanna hos mig för att se alla outfitidéerna.

Spaghettiklänning innebär att dessa typer av klänningar har riktigt tunna remmar. Det är därför de fick sitt namn efter spagetti. Roligt eller hur? I alla fall är dessa klänningar i trenden med modeflickatroppen. Det är inte bara ett sommarplagg. Du kombinerar den med andra klädesplagg som jeans, t-shirts eller tröjor.
Jag har sammanställt några av de bästa outfitidéerna för att bära ett spagettirem. Kolla på henne!

Virkad klänning med spagettiband

Virkad klänning med spagettiband
källa
Jag vet att det är vinter, men jag kunde inte hantera den här härliga klänningen i spagetti. Den är virkad och ser väldigt snygg ut på sommaren. Den här klänningen har små cirklar och varje cirkel har olika färger. Intressant, eller hur?
Kombinera den med strapsy sandaler eller plattformsklackar.

Veckad klänning med spagettiband

Klänning i spagettiband bönfaller
källa
Massor av färger och önskemål – finns det något bättre? När du lägger till det faktum att den här spaghettiklänningen är väldigt bekväm och maxi kommer du definitivt att bli kär i den. Remarna är gjorda i en båge och toppen har en bomullslinje. Roligt faktum: den här klänningen har chiffongfickor på båda sidor.
Du kan forma den med eleganta remmar i sandalerna.

Sammetsklänning i sammet

Sammetsklänning i sammet
källa
Sammet som ett av de mest smickrande materialen är perfekt för alla tillfällen. Det finns ingen tid när du inte kan bära sammet. Även på sommaren ser den här klänningen med spagettiband fantastiskt och mycket sofistikerad ut.
Du kan bära den med både klackar eller platta. Du väljer!

Blommaklänning med spagettiband

Spagetti klänning blommor
källa
Blommor finns där för mig alltid och för alltid. Om du inte har tid eller inte är på humör att blanda och matcha andra klädesplagg kan du alltid räkna med en klänning med blommiga spagettiremmar. Kombinera det med vad du vill. Sneakers, flats, flip flops – allt du väljer kommer att se fantastiskt ut.

Svart klänning med minimala spagettiband

Spaghettiklänning svart minimal
källa
Det minimalistiska sättet att klä på sig har varit min favorit de senaste åren. Du tänker inte på att kombinera färger och mönster. Det räcker att gå med bara en nyans och du kommer att se fantastisk ut.
Denna svarta klänning med spaghettiband har rena linjer och är rak. Midilängden är praktisk så att du kan kombinera den med klassiska vita Stan Smith-sneakers.
Lägg till en beige fedorahatt för ett fantastiskt avslappnat utseende.

Blush Pink Spaghetti Strap Dress

Klänning för spagettiremmar rodnad rosa
källa
Du kan bara känna dig väldigt bekväm i en tjock och lång tröja som den här. När du parar ihop den med en rodnande rosa camisole-klänning blir det en spännande men väldigt smickrande kombination. Jag älskar utseendet på denna enkla outfit som du kan bära varje dag. Koppla ihop den med silversmycken och sneakers.

Slip klänning med spaghettiband

Klädsel med spagettiband
källa
Sammetsklänningar är trendiga, men de är också perfekta för lager. Som du kan se kan du kombinera din slip sammet klänning med den avslappnade randiga toppen. Det ser super cool och elegant ut. De dubbade stövlarna är väldigt moderna och väskan är en fin detalj. Blushrosa jacka är mångsidig att kombinera, så var inte rädd för att kombinera den med denna outfit.

Klänning i spagettiband i siden

Spagetti klänning silke
källa
Den vackra sidenklänningen med midjeband i denim är utmärkt grundutrustning för en kväll. Du kan se att den här spaghettiklänningen ser väldigt elegant ut i kombination med sammetstövlar.
Försök att bära den med en lång kappa eller om du föredrar en skinnjacka.

Svart sidenklänning med spagettiband

Spaghettiklänning svart siden
källa
Den här svarta sidenklänningen har spetstopp och midilängd. Helt svart-allt-utseendet är mycket smickrande, praktiskt och i slutändan väldigt elegant.
Du kan kombinera denna outfit med fotkängor med nitar, en liten shoppingväska och en svart tryckt sjal. Det är en utmärkt outfit för en daglig promenad.

Senapsklänning i spaghettiband

Spagettiklänning senapgul
källa
Orange och gult var (och är, om man tittar omkring) säsongens färger. Kappor, klänningar och till och med byxor i dessa färger gjorde flickorna galna för att ha dem i sina garderober.
Denna klänning är dock en annan gul nyans. Det är senapsguldblomma. Vet du vad, det ser fantastiskt ut! Kombinera den med en brun t-shirt för ett super chic utseende.

Röd satin klänning i spaghettiband

Spaghettiklänning röd satin
källa
Om vi ​​pratar om färger som markerade höstsäsongen är rött definitivt en av dem. Denna klänning är gjord av ljusröd satin och har en gul bh under. Låter konstigt? Det kan tyckas konstigt, men det är faktiskt en fascinerande outfitkombination.

Baby Pink Silk Spaghetti Strap Dress

Spagetti klänning Baby Pink
källa
Den här klänningen är helt perfekt för sommaren. Det är pastellfärg om du har solkyssad hud. Därför är det perfekt för långa sommarnätter på stranden. Du kan utforma det för en dag också. Koppla ihop den med en brun läderväska och svarta spetsiga mulor.

Blush blå spagetti klänning

Spaghettiklänning rodnad blå
källa
Klänningar i pastellfärger som rodnadrosa, blått eller gult ser bara vackra ut. Du kan få dem att se coola ut genom att para ihop dem med tryckta t-shirts som den på bilden ovan. Det verkar väldigt snyggt och elegant. Den här klänningen såg ut som en klänning, men tillsammans med denna spännande t-shirt får den ett helt nytt coolt utseende.

Beige klänning med spagettiband

Spaghettiklänning i beige siden
källa
För eleganta och formella tillfällen, använd den här beige slipklänningen med en mörkblå kavaj. Det ser elegant och fantastiskt ut. Avrunda allt med snygga svarta lädermules.
Denna outfit är ganska bekväm och viktigast av allt ser den mycket sofistikerad ut.

Vit klänning med spagettiband

Vit klänning med spagettiband
källa
Rosie Huntington Whiteley ser snygg ut och väldigt glamorös i detta helt vita sidenutseende. Hon bär en klänning med en lång kappa i vit färg. När det gäller smink och smycken bestämde hon sig för att hålla det minimalt.

Mörkblå klänning med spagettiband

Marinblå klänning i spaghettiband
källa
Ruffles och siden den här klänningen är perfekt för varma dagar i staden. Du kan para ihop den med både sneakers eller klackar beroende på var du vill ha den. Hur som helst kommer du att känna dig bekväm och väldigt snygg i den här klänningen.

Hoppas att du gillade dessa outfitidéer som jag förberedde åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*