Sovrumsdekorationsidéer i höstfärger

Sovrumsdekorationsidéer i höstfärger

På hösten är det så svårt att vakna – själva vädret vill att du ska ligga i sängen: när regnet bankar på fönstren är det så mysigt att sova. Ett höstsovrum ska vara väldigt mysigt och samtidigt uppmuntra dig att gå upp. Höstfärger är fantastiska för detta – rött, orange, grönt och beige är coolt att se på morgonen. För att göra rummet mysigare väljer designarna höstmönster och varma material: trätillbehör – trä gör det varmare, ullfiltar, stickade kuddar. För ett vintagefall kan traditionella höstfärger inte väljas, men ljusare, även om du lägger till höstväxter och björkbarktillbehör tappar utrymmet. Fall sänglinne och överkast hjälper dig att skapa atmosfären. Vakna varje morgon och njut av designen!

Dämpade / neutrala höst sovrum

Om du älskar dämpade och neutrala färger, välj höstneutraler som beige, ljus och olivgrön, brun, senap, rost och dämpade vinröda toner, lila och olika nyanser av grått. Försköna ditt sovrum med mönster eller bara några ljusa accenter av de färger du redan har använt. Vitt och krämigt uppdaterar utseendet och skapar ett elegant, neutralt höstsovrum.

Ljusa höst sovrum

Ljusa och färgglada fallrum kan dekoreras i juveltoner, djärvgrön, orange, röd, vinröd, lila och till och med blå om du känner för det. Hoppa inte över traditionella höstfärger i hösttoner – smaragd, orange, gul, mörkröd, kricka och så vidare. Fräscha upp ditt sovrum med vita och krämer, och lager olika färger för att vagga och göra rummet djärvare.

31 mysiga och inspirerande sovrumsdekorationsidéer i höstfärger.
31 mysiga och inspirerande sovrumsdekorationsidéer i höstfärger.
31 mysiga och inspirerande sovrumsdekorationsidéer i höstfärger.
Designstilar, dekorationsidéer |  31 Mysigt och inspirerande sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*