Sovrum design blommig tapet

Sovrum design blommig tapet

Idag har jag en fest för ögonen för dig! Detta är ett lynnigt utrymme av designern Katie Leede, och jag är säker på att du aldrig skulle kunna föreställa dig en sådan sovzon med ett arbetsområde i ett.

Designern valde en härlig blå nyans för att polera rummet och hon betonade det välvda taket genom att måla balkarna. Wainscot-panelerna hölls också i samma nyans för att skapa ett harmoniskt utseende. Väggarna är täckta av grafiska blommiga tapeter, och fokus i detta rum är naturligtvis en stoppad slädbädd som skriker komfort.

Lampan är otrolig och påminner mer om en unik varelse än lampor. En fluffig fuskpälsmatta gör rummet supermysigt och inbjudande, och ett gnistrande oöverensstämmande nattduksbord och garderob ger rummet en glamorös känsla.

Mittemot sängen finns ett arbetsområde med ett såghästbord med en glasskiva. En stoppad stol och en solstråldekoration på väggen kompletterar utseendet. Titta hur perfekt dessa två zoner är sammanflätade, det finns perfekt harmoni. Ha kul med bilderna nedan!

boo och pojken: blommigt tapeter i flickorum  Sovrum.
Trendiga blommor tapeter sovrum väggmålningar 33+ idéer |  Bakgrund.
Pin av Angela Barrett Gray på Master Bedroom |  Lantligt sovrum.
20 fängslande sovrum med blommiga tapetdesigner  Hem .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*