Söta men praktiska plantskolaorganisationer

Har ett litet mirakel hänt i din familj? Är det förbryllande hur man organiserar sitt eget utrymme? Här är vi med många idéer! En garderob kan vara ett perfekt förvaringsutrymme, att hänga allt och lägga i lådor, sätta etiketter på lådorna för att veta vad som finns inuti. Ett skötbord kan också vara bra för lagring. Lägg bara några lådor eller korgar under toppen eller häng några coola hyllor på sidorna. Pinnbrädor fanns och finns alltid för lagring, häng dem var du vill och lägg bara till krokar och hyllor. Kolla in andra coola idéer nedan och skapa ett organiserat utrymme för din baby!

Organiserade garderober

De flesta dagis har en garderob så att du kan ordna det bra: lägg bara till några hållare för galgar, sätt upp en byrå för förvaring, en öppen förvaringsenhet med korgar eller lådor och även öppna fack. Vävda lådor och trådkorgar är också lätta att lagra och organisera. Du kan också använda dem separat eller sätta in dem i andra möbler.

Byt bord

Ett skötbord är ett måste för en dagis, och du kan använda det för lagring och organisering också. Skötbordet kan vara en byrå – så att du kan använda lådor för förvaring, eller det kan vara en öppen förvaringsenhet så att du kan lägga till korgar och lådor för mindre föremål.

Kommoder och förvaringsenheter

Kommoder, olika skänk och andra förvaringsenheter är vad du behöver för att organisera din dagis och lagra allt du behöver. Lägg den i garderoben eller var som helst i rummet eller bredvid sängen för att lagra allt du behöver.

Andra idéer

Det finns många andra sätt att organisera en dagis! Väggmonterad trådkorg, pallboxar hängande från rep i hörnet, vagnar för förvaring och organisering (ta tag i Raskog från IKEA!), Inbyggda bokhyllor eller hyllor, burkar med lock och trådkorgar på stativ – detta är bara en del av listan Idéer som du kan använda. Bli organiserad!

35 Idéer för söta men praktiska plantskolor |  Baby boy rum.
51 Idéer för söta men praktiska plantskolor |  Flickor.
51 Idéer för söta men praktiska plantskolor |  Baby pojke rum.
51 Idéer för söta men praktiska plantskolor |  Baby garderob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*