Söta Ikea Sundvik-säng- och spjälsängsidéer

Söta Ikea Sundvik-säng- och spjälsängsidéer

Sundviks spjälsäng och säng är bra för dina små – spädbarn först, sedan småbarn! För att prata om barnsängen kan den placeras i två olika höjder, och barnbädden kan dras ut när ditt barn växer. Båda delarna är enkla och du kan enkelt anpassa dem lite så att ditt barn älskade dem. Att måla och spruta har alltid varit det enklaste sättet att byta bit, och du kan också köpa olika stenciler eller klistermärken av de hjältar som ditt barn älskar. Prova svarta tavelfärger för att ge ditt barn kreativitet eller sätt upp en rolig tofskrans. Få fler fantastiska IKEA-idéer nedan!

Sundvik spjälsängar

En IKEA Sundvik spjälsäng är en fantastisk konvertibel bit som förvandlas till en soffa. Den finns i vitt och mörkt, men naturligtvis kan du måla den i vilken färg du vill passa ditt barns rum. En sådan barnsäng passar lätt in i många dagis: Boho, rustik, modern, minimalistisk och även inom alla ämnesområden – det är helt universellt och enkelt. Dekorera den med skyltar, tofsar, band och andra saker som du älskar. Omge biten med leksaker, lägg några mattor runt och lite cool inredning så kommer din bebis att älska det här lilla rummet!

Sundvik sängar

En Sundvik-säng är en cool bit för ett barns rum – den finns i många färger och kan ommålas för att passa rummet. Det är ett universellt stycke med en vintage känsla och utmärkt för många utrymmen: nordisk, modern, mitten av århundradet modern, boho, retro och så vidare. Dekorera den med en baldakin för ett drömmande utseende eller häng några lampor över den för att framhäva sovrummet och låt ditt barn njuta! Sundviks sängar är också bra för gemensamma utrymmen. Om du har barn i olika åldrar, går till en säng och en barnsäng samtidigt ser de perfekta ut tillsammans.

21 söta IKEA Sundvik säng- och spjälsängsidéer att prova  Ikea småbarnsrum.
21 söta IKEA Sundvik-sängar och spjälsängsidéer att prova - DigsDigs |  Diy.
21 söta IKEA Sundvik-sängar och spjälsängsidéer att prova - DigsDigs |  Ikea.
42 söta IKEA Sundvik-sängar och spjälsängsidéer att prova  Ikea barnrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*