Söta Ikea-avföringsidéer för barnrum

Söta Ikea-avföringsidéer för barnrum

IKEA Mammut möbler är en ljus kollektion för barn. Idag skulle jag vilja dela några mammutpallidéer – sätt att använda dem hemma och renovera dem lite för att göra dem till en perfekt matchning för ditt utrymme. Den är gjord av plast som gör det enkelt för barn att bära och flytta runt, och det är också perfekt för utomhus eftersom det tål regn, sol, snö och smuts. Ett perfekt barnobjekt, va?

Hur man använder

IKEA Mammut pallar är perfekta för barnrum, som nämnts ovan. Du kan dock också använda dem i badrum, husdjursrum, utomhus, i garderober och i många andra zoner där du behöver ett litet steg, förvaring eller vad som helst. Många färger finns tillgängliga och du kan enkelt hitta en matchning. Om inte, målar du bara din pall så som du vill.

Hur man hackar

Det finns många sätt att hugga din mammut! Du kan hugga och anpassa det lite med några klistermärken, sprayfärg, stenciler eller ett lock. Ett omslag kan ha ett Super Hero-tema, ett tecknat tema eller bara ett päls- eller stickmotiv för att hålla ditt barn varmt och mysigt. Njut av idéerna nedan och kolla in Mammut DIY-hackarna här. Täck din pall med en kudde eller kudde så att den sitter mjukare. Gör en nyckfull klädsel i form av en fågel eller ett djur för att hålla dina barn roliga. Skär ett hål i avföringen och lägg i en hundskål i den för enkel användning. Täck avföringen med fuskpäls att använda i garderoben och lägg till glamour i den.

Söta Ikea Mammut avföring Idéer för barnrum |  Ikea barnrum.
30 söta IKEA-avföringsidéer för barnrum - DigsDi
30 söta IKEA-avföringsidéer för barnrum |  Barnstol.
30 söta IKEA-avföringsidéer för barnrum - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*