Sommardäckdesignidéer

Sommaren är inte här än, men det är en bra idé att förbereda sig för det i förväg, särskilt om det är utomhus. Om du har ett däck och vill att det ska se ut som sommar men inte vet var du ska börja, har vi coola och enkla tips för dig. Titta här!

Bestäm ett färgschema

Ett färgschema ger ditt utrymme ett sammanhängande utseende, gör att du snabbt kan samla allt du behöver och införliva det i utrymmet. På sommaren kan du prova djärva och fräscha färger eller åtminstone neutrala färger med ljusa accenter – turkos, rosa, grön, gul, orange. Om du älskar färger, djärvt skiftar olika nyanser för en eklektisk eller boho chic look, blanda dem med utskrifter för ett ljust utrymme.

möbel

Rotting- och korgmöbler tillför en avslappnad känsla i rummet, men du kan faktiskt använda många olika möbler som du gillar. Smidda möbler kommer att tjäna dig i flera år. Köp dem i en neutral färg som passar olika dekorationsidéer. Trämöbler går aldrig ur stil och du kan göra det själv. Köp inte mycket saker för varje säsong eller år – det kommer att röra på allt utrymme du har. Försök att integrera de möbler du har i din sommardäckdekor – det blir en cool utmaning och blir kreativ.

Lägg till tillbehör

Välj dekor och tillbehör efter den stil du gillar. Massor av kuddar och kast ger rummet en mysig känsla. Glöm inte några mattor som matchar din dekorationsstil. Ta med mer ljus med älvljus eller ljuslyktor; Välj mysiga filtar som du kan använda på kvällen när det blir kallt. Lägg till växter och blommor – välj bara krukväxter. Om du inte har mycket utrymme, lägg bara på dem. Njut av fler idéer nedan!

Skapade två områden på en lång mager däck Sittplats och matplats.
Sommardäckdekorationsidéer  Dekorera A De
Konversationsområde Sommardekorationer  Uteplats dekor, Uteplats, däck.
Sommardäckdekor Litet däckutrymme Dekorationsdekorationer  Uteservering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*