Sommar utomhus hängande stolar

Sommar utomhus hängande stolar

När det gäller utemöbler kan det vara ett tufft val eftersom du behöver elegant design, funktionalitet och hållbarhet – allt på samma gång! Och naturligtvis är din komfort och en känsla av mysighet inte det sista. Hängande och svängande möbler står högt på listan för en god vila efter en lång dag, men hur är det med snyggt utseende och hållbarhet? Oroa dig inte, vi har en hel lista med hängande stolar som gör din sommar mycket avkopplande och ditt utomhusutrymme elegant!

Den danska möbeldesignern Nanna Ditzel fick inspiration i form av ett ägg med sin rena, organiska form. Din ägghängande stol är från en design från 1963 och den vävda stolen hänger på en enkel kedja eller ett stativ av stålram. Stolen finns i korg eller i polycore i olika färger. Den har en gjuten sittdyna i polyuretanskum och polyesterfiber eller i filter med avtagbart lock för komfort och enkel rengöring.

Här är en exklusiv hängstol för trädgårdar, uteplatser eller interiörer – en riktig tänkande pod. Varje stol är handgjord – unik, säker och robust. Den tål minst 220 kg medan den väger 15 kg. Den hängande basaltfiberstolen kommer utan tvekan att bli ett centralt inre objekt i trädgården eller inomhus. Häckar kan göras extra bekvämt med en färgstark kudde eller en mjuk filt. Den svarta färgen kan värmas upp mycket snabbt och är behaglig att ta på. Är det inte trevligt?

Gypsy Hanging Chair är handvävd med rep och är perfekt för den makrameälskande, bohemiska, friluftsrika zigenare. Alla boho-inspirerade inomhus- och utomhusutrymmen kommer att se eleganta och sofistikerade ut med denna underbara stol – lägg bara till ett fuskpälsskydd och voila, ditt fantastiska utseende är klart!

Sväng med stil under sommarbrisen med Skyline Fabio hängstol! Detta är en slående stil uttalande för poolen eller terrassen. Det ger en välkommen skuggig reträtt i sommarsolens hetta. Stycket är tillverkat av virohartstyg med en pulverlackerad aluminiumram och Sunbrella-kudde.

Patricia Urquiola skapade denna super färgglada och glada sommarinspirerade hängstol som heter Tropicalia. Den rörformade strukturen är täckt med starka rep i gult, rött och svart. Allt du behöver göra är att lägga till ett par kuddar eller kuddar. En sådan stol är en bra idé för en modern miljö eller boho utomhusmiljö från mitten av århundradet.

Eureka hängstol från Property Furniture är en böjd stol med rottingstruktur och vadderad kudde av polyuretanskum. Det finns många färger och ytor, men designarna har utvecklat en speciell lack för utomhusbruk, vilket ger stycket en lång livslängd.

Denna ovanliga stol av Seletti heter Emisphera. Stolen är gjord av metall och PVC, är konstgjord handvävd och finns i vitt. Denna stol är mycket inbjudande och dess sfäriska form lovar en mysig tid i ditt eget lilla hörn. Seletti hävdar att deras produkter är avsedda för dem som vill skapa en rolig och personlig livsstil, och Emisphera förkroppsligar den tanken.

Det mest slående med Nautica, en rottinghängstol från Expormim, är den moderna användningen av rotting. Denna visuellt lätta, lekfulla stol för att slappa och gunga är den perfekta följeslagaren för lata eftermiddagar i solen. Stolens design kastar skuggor när den kommer ihåg havets vågor som reflekterar ljus.

Denna eleganta hängande gungstol från Patricia Urquiola kommer från Maia-kollektionen från det spanska företaget Kettal och är känd för en avslappnad, avslappnad stil med utemöbler som inte kompromissar med sofistikerad elegans. Denna luftiga gungstol i rotting seglar i vinden, lätt att se och beröra. Dessa hängande gungstolar är gjorda av lätt men ändå slitstark aluminium, insvept i Porotex och chenille och flätat med en konstnärlig touch. De blir snabbt din nya favoritplats i solen eller i skuggan.

Den knutna hängstolen Melati från Anthropologie har en helt charmig form. Du kan välja det neutrala motivet för ett lugnande utseende eller alternativet mandarin eller blått för en mer levande inställning. Oavsett om du hänger i en balk på din veranda eller från ett träd i din trädgård, lovar den här stolen timmar av kul eller avkoppling – sväng lekfullt med en uppfriskande cocktail i handen eller gunga försiktigt, rullad upp med din favoritbok, alltid förpackad i en snyggt ett paket.

12 bästa hängstolar - inomhus och utomhus hängmatta och gungchai
Hitta hängstolar Memes |  MEMEY.com |  Uteservering, Hem.
15 sommarklädda kokongstolar som bjuder in sig
SKAPA EN SOMMARVIEB MED EN UTOMHÄNGANDE STOL - STILFILEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*