Sommar tunika outfit idéer

Sommar tunika outfit idéer

Du kan få tunikorna att se väldigt uppfriskande och luftiga ut på sommaren. Jag har nämnt de som får dig att se särskilt bra ut när sommaren kommer, sommarkunikan, och de är vanligtvis väldigt ljusa i färg och med en avslappnad snitt. På grund av det faktum att snittet är så löst är det extremt lätt att dra av. Koppla bara ihop det med leggings eller smala jeans så har du en ganska ungdomlig och smal outfit. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för sommartunika-outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit och blå stamtryckt sommarkuniklänning med V-ringning


källa

Du kan förvänta dig att den här listan fylls med massor av tunika toppar i enfärgad färg. I själva verket kommer du också att se en hel del tribal stil tunikor som tribal tryck detaljer och snittet på tunika toppen på något sätt passar perfekt. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en vit och himmelsblå tribal sommartunikapp med V-ringning som en superminiklänning. Ett par bruna läder med dragkedja upp knähöga stövlar är pricken över i.

Blå tryckt sommarkunikatopp med halva ärmar och svarta, korta leggings

Blå tryckt sommarkunikatopp med halva ärmar och svarta, korta leggings
källa

Här är en annan tribal stil outfit. Men den här gången ser det lite mindre uppfriskande ut, men har mer djup. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkblå tunikatopp med halva ärmar och svarta leggings. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för att göra din outfit stilfull.

Vit sommartunikablus med V-ringning och blå skinny jeans

vit sommartunikblus med V-ringning och blå skinny jeans
källa

För att skapa det affärsavslappnade utseendet kan du bära en vit tunikablus med V-ringning för att ersätta den vita knappskjortan som du kanske har använt många gånger. Kombinera toppen med blå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ljusrosa korta läderöppnade tåstövlar för att komplettera outfit med en feminin och snygg touch.

Svart och grå tunikablus med stamtryck och kamel ankelstövlar

svartgrå tunikablus med stamtryck och kamel ankelstövlar
källa

Här är ett väldigt platt och ganska moget utseende. Bär en grå och svart tunikablus med stamtryck för toppen. Kombinera den med svarta leggings så att du ser tunn och avslappnad ut. För skorna, bära ett par kamel mocka ankelstövlar för att komplettera outfit med lite mer stil och seghet.

Ljusblå tunikatopp med halva ärmar och V-ringning och minihalsdetaljer

Ljusblå tunikatopp med V-ringning och V-ringning och små utskärningar
källa

Här är en blandning av ett pojkaktigt utseende och ett boho-utseende. För toppen bör du ha en superljusblå tunikablus med halva ärmar och några snygga minihalsar. Koppla ihop den med ljusblå jeans med smal passform. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna. Du kan se ännu mer ungdomlig ut genom att bära en kamelkantad mockaskulderväska.

Vit maxi-sommartunikblus med svarta gladiator-sandaler

vit maxi sommar tunika blus med svarta gladiator sandaler
källa

Här är en super chic och minimal svartvitt look. Bär bara en maxilång vit sommar tunika knappblus som kärnan i outfit. För skorna, ha ett par svarta platta gladiatorskandaler för att se unika och snygga ut. Lägg till en svart läderhandväska så att du ser elegant och professionell ut.

Ljusblå ärmlös sommarkuniklänning med bälte och svart kopplingsväska

Ljusblå ärmlös tunikaklänning med bälte och svart koppling
källa

Detta är en mycket kreativt designad och vacker sommartunika. I detalj är det en ljusblå och vit ärmlös tunika klänning med ett prickigt bälte, som ser väldigt luftigt och vackert ut. Du kan para ihop den med en svart läderkoppling med dubbar för att se elegant och snygg ut. För skorna skulle ett par enkla ljusrosa lägenheter se perfekt ut.

Vit tunikaklänning med ljusrosa läderlägenheter

vit tunikaklänning med ljusrosa läderlägenheter
källa

Här är en outfit som är så minimal som möjligt. För att skapa det superavslappnade och rena utseendet kan du helt enkelt bära en vit kortärmad tunikaklänning med ett par rodna läderlägenheter. Det är allt. Detta är en perfekt outfit för att träffa vänner eller till och med för avslappnade datum.

Blågrön tunikatopp med halva ärmar och vita, beskurna byxor

blågrön tunikatopp med halva ärmar och vita, beskurna byxor
källa

För att uppnå detta damliknande och ganska eleganta utseende kan du bära en kricka långärmad tunika-t-shirt med halva ärmar och vita beskurna slim fit byxor. Lägg till en mörkblå och vit tryckt sidenhalsduk för att se mer elegant och damlik ut. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Färgblock regnbågefärgad kortärmad sommarkuniklänning

Färgblock regnbågefärgad kortärmad sommarkuniklänning
källa

Här är en väldigt färgglad sommarkuniklänning som kan visa upp den energiska och passionerade sidan av dig. För att forma den här klädseln, använd grå, citron och himmelblå tunika mini sundress. Koppla ihop den med vita sandaler eller vita sneakers för att hålla denna outfit ren och uppfriskande.

Ljusgrå tunikatopp med halva ärmar och svarta leggings

fläckig grå tunika topp med halva ärmar och svarta leggings
källa

Här är en ganska lågmäld outfitidé som ser snygg och enkel ut. För toppen bör du ha en gråmelerad tunikatopp med halva ärmar som är ganska kroppskramande för att visa upp några kurvor. Kombinera dem med svarta leggings så att du ser lång och smal ut. För skorna, ha på dig ett par bruna mockaskor oxford för att slutföra klädseln i stil.

Svart halvärmad tunikaklänning i sidficka med V-ringning

svart tunikaklänning med halv ärmficka och V-ringning
källa

Vanligtvis är en svart tunika inte riktigt lämplig för sommaren. Men det finns alltid människor som ser bättre ut i svart, så jag tycker att det är rättvist att inkludera en här som ett bra alternativ. För att uppnå detta enkla utseende kan du bära en svart mini-klänning med V-ringning och V-ringning. Bär vita ridesandaler för att komplettera outfit så att utseendet blir lite uppfriskande.

Rosa sommartunika med svarta leggings

Rosa sommarkunika med svarta leggings
källa

För att uppnå detta ladylike och lättillgängliga utseende kan du helt enkelt bära en rosa tunikatopp med halva ärmar. Kombinera den med svarta leggings och vita klackar för att se enkla och eleganta ut.

Hoppas att du tycker om sommarens tunika-outfitidéer som nämns ovan. Prova en av dessa kläder och njut av ett uppfriskande och attraktivt sommarutseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*