Sommar skor

Sommar skor

På sommaren är skor särskilt viktigt, dina fötter ska svettas så lite som möjligt. Luftiga skor för män och kvinnor finns i olika mönster och färger. Trendiga skor som flip-flops, platta och sportiga skor eller högklackade modeller för kvinnor – sommarmode erbjuder rätt sko för alla typer.

Klassificering av kategorin sommarskor

Öppna tåskor är det bästa sättet att ventilera svettiga fötter under den varma årstiden.

Historia och utveckling

Sandalen som en av de äldsta skoformerna kunde etablera sig sent i det moderna Europa. I början av 1900-talet dök sandaler upp i herrkläder, men de användes bara på fritiden och med strumpor. Öppna skor med bara en tå visades illa fram till 1960-talet.

pumps

Efter att pumparna, som nu vändes tillbaka som tår, hade börjat med sin lilla öppning, fick sommarskor snabbt fler och fler lufthål och blev mer känsliga. Slingbacks, som är stängda framtill och öppna i hälen, ersätter klassiska pumpar vid officiella tillfällen.

sneakers

Förutom sandaler från 1960-talet är rekreationsområdet också hem för espandrilles som kommer från Spanien och är populära i södra Frankrike. De platta bomullstofflorna med raffia förkroppsligade den sorglösa medelhavsstilen Audrey Hepburn och Grace Kelly.

Flip flops och sandaler

På 1990-talet gjorde den färgstarka designade flip-flop med stringtros flip-flops lämplig för utomhusbruk. Den högklackade sandalen, den finaste versionen av sommarskon, är nu jämn i säsong på vissa ställen på vintern. Medan vissa modemedvetna New York-borgare bär dem kalla trots kyla, har den fashionabla diktaten nyligen också tillåtit strumpor och tights i en öppen sko.

Populära sommarskor för kvinnor

De för närvarande populära sommarsko-modellerna i damvärlden inkluderar

Favorit sommarskor |  En kopp Jo |  Sommarskor, bästa sommar.
15 bästa sommarskor för män 20
Dessa trendiga skostilar för sommaren 2018 är så eleganta.  #summershoes.
Retro platta skor vårsommarskor Dam mode manuell vävning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*