Sommar entrédekor Idéer

Sommar entrédekor Idéer

Även om det är sommar och alla strävar ute, tillbringar vi fortfarande lite tid inomhus och ibland mycket, vilket betyder att heminredning fortfarande är viktig. Försköna ditt ingångsområde för sommaren eftersom det ger ett intryck av ditt hem och välkomnar dig när du går in. Kolla in idéerna vi har förberett och fräscha upp din entré för denna vackra och livliga säsong!

Sommardekor bordsdekoration

Ett konsolbord är en vanlig del av en entré och kan utformas på ett antal olika sätt för sommaren. Lägg till krukväxter och blommor, korgar för förvaring, häng vintage botaniska affischer över dem och lägg till stråhattar på väggen. Om du vill lägga till en havskänsla i entrén, gå till nautiska fällbara stolar, snäckskal, drivved och andra havsinspirerade saker. Vill du göra det tropiskt? Välj tropiska löv i klara vaser, palmer i krukor och rotting och korg.

Sommar entrédekor

Krukväxter och blommor är den första idén att ge ditt hem en sommarstil. Om du har ett ökenbohohem kan kaktusar och suckulenter ersättas med vanliga krukväxter och blommor. Lägg till kransar av falska gröna och citroner som omedelbart ger en mysig, somrig bondgårdskänsla. Färgglada kuddar och tryckta mattor i olika färger gör ditt entréområde ljusare och mer lynnigt. Lägg till korgar och korglådor för att lagra olika saker, sätt färgglada dekorativa korgar på väggen, byt ut din bänk mot en rotting eller korgar för att ge entréområdet en lätt semesterkänsla. Skapa en ljus gallerivägg med dina semesterbilder och njut av det skapade intrycket!

Försommars entré och hemresa |  Lantlig inredning.
Summer Entryway - Room by Room Series - två lila soffor
Sommardörrdekor Idéer - Stuga i ekarna |  Ytterdörr .
Försommars entré- och foajettur |  Lantlig inredning, bänk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*