Soho Loft med ett dolt sovrum

Soho Loft med ett dolt sovrum

Loft är traditionellt öppna ytor, och när Julian King Architect designade dessa New York-loft blev han kreativ med att bygga ett sovrum och hålla det öppet. Vill du se hur Låt oss ta en titt!

Detta långa och smala loft ligger i ett lager från 1872 som öppnades. En smal mezzanin skapades sedan på en av de långa väggarna. Vanligtvis placeras sovrummen i slutet av loftet genom fönstren, men den här lösningen är en mycket kreativ och cool idé: sovrummet får ett privat område medan loftet förblir öppet och behåller det naturliga ljuset som kommer in från båda fönstren. . En LED-lampa var inbäddad i toppen av mezzaninen, där den kastar en mjuk glöd på taket. En lång, böjd vägg täcker en trappa som leder till sovrummet. Väggen klipptes ut för att ge sovrumsloftet en känsla av att vara öppen och översvämmad med ljus.

Det nya köket ligger vid de söderläge fönstren där husägare kan odla örter, grönsaker och växter i krukor på fönsterbrädan. För att hålla köket öppet hänger en enda stålhylla från originalväggen och används för att lagra vinglas och flaskor.

Bakom resten av den böjda väggen finns loftets helt vita badrum. Det minimalistiska utrymmet uppvägs av de djärva röda rören. Ingången har bara en böjd inbyggd plywoodbänk och inget annat.

Luftig SoHo-loft med ett dolt sovrum - DigsDi
Ett SoHo-loft med ett dolt loftrum av Julian King Architect.
Ett SoHo-loft med ett dolt loftrum av Julian King Architect.
En ny sovande mezzanine, en bokhylla med en rullande stege och en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*