Snygga små badrumsdesignidéer

Snygga små badrumsdesignidéer

Om du har ett litet badrum, oroa dig inte – det kan dekoreras med stil och elegans, inte värre än ett stort, och ett litet rum ser alltid trevligare ut. Hur kan du dekorera den för att få ut det mesta av varje tum? Här är några tips. För det första är ett duschkabin det bästa valet för ett litet badrum – det skulle spara mycket utrymme och det ser fantastiskt ut. För det andra är smart lagring nyckeln till framgång. Så välj en fåfänga med lådor från några praktiska öppna hyllor eftersom de inte ser tunga ut, och en kylare är ett bra ställe att hänga handdukar på. Kolla in de inspirerande idéerna nedan och sätt fast några mönster för dig själv!

Inställningar

Om du verkligen har ett litet badrum, hoppa över badkaret och begränsa dig till bara ett duschrum. Dessutom kan ditt duschrum utformas som en triangel – för bara en person, vilket sparar lite mer utrymme. Tänk på kombinationer av handfat och toalett, flytande fåfänglighet, inbyggda och öppna hyllor, väggmonterade handfat och andra apparater.

dekor

Välj vad du kommer att tänka på, men kom ihåg att ju färre föremål och dekorationer du använder, desto större kommer ditt badrum att kännas. Minimalism och modern inredning är dina bästa vänner. Frigör utrymmet med öppna och inbyggda hyllor och nischer i duschrummet, med din fåfänga och även med skåp, korgar och pallar.

När det gäller färger, om du går efter neutrala delar kommer ditt badrum att se mindre ut, men om du inte bryr dig så mycket om hur det känns, gå efter färger! Kontrasterande svartvitt, grått och vitt, inslag av grönt, blått, sand och jordfärger, vatten och turkos och andra är välkomna för dekoration. Lägg till en mysig känsla med trä och plywood och fräscha upp utseendet med krukväxter och blommor och voila!

40 snygga små badrumsdesignidéer |  Decohol
25+ coola och eleganta små badrumsdesignidéer - Tigrisiahouse.in
40 snygga små badrumsdesignidéer |  Decoholic |  Badrum.
54 Coola och snygga idéer för små badrumsdesigner - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*