Snygga sätt att bära svart från axeltoppen

Snygga sätt att bära svart från axeltoppen

Numera är det en av de mest populära trenderna att bära de axellösa tygerna. Den andra dessa kläder kom i butiker köpte tjejer dem utan att undra om de verkligen behövde dem eller inte.

Faktum är att med så många olika axelbandslösa toppar är det enkelt att välja en som passar de andra föremålen i din garderob. Beroende på vilka tillbehör du vill ta på dig kan du få antingen en superavslappnad till ett ganska elegant utseende. Det här stycket är utan tvekan sexigt eftersom det bara exponerar lite av din hud utan att du känner dig obekväm. Faktum är att dessa toppar är super bekväma och coola att bära.

Om du inte är inspirerad av hur du bär en svart axelbandslös topp, bläddra ner för att se vad jag har förberett för dig i det här inlägget. Från och med nu!

Liten svart topp

svart från toppen av axeln
källa
Den lilla svarta klänningen är, som vi alla vet, uttalandet, och alla måste ha minst en i sin garderob. En axelbandslös topp är dock också ett måste i din klädkollektion. Du kan para ihop det med nästan vad som helst, jeans, läder, kjolar eller byxor och du kommer fortfarande att se fantastisk ut.

A-linjekjol

svart från axeln ovanför en linje
källa
Jag älskar kombinationen av axelbandslös topp och A-linjekjol. Det påminner mig om några gamla kläder som användes för länge sedan. Så om du vill behålla känslan av gamla tider och känna dig vintage och elegant, prova kläderna på bilden ovan.

Som en sjöman: randig

randig svart från axeln ovanför
källa
Jag skulle kalla den här modellen ett tåg bara på grund av ärmarna. Det kan kännas lite konstigt på grund av dess snitt, men du kan para ihop det med shorts eller en pennkjol för att få lite balans. Eftersom den centrala delen av denna outfit är den axelbandslösa toppen, försök att inte lägga för mycket smycken för att få uppmärksamhet.

Asymmetrisk

asymmetrisk från axeln ovanför
källa
Åh, jag älskar asymmetriska kläder så mycket. De ger dig utseendet ”Jag är väldigt säker på vad jag har på mig”. Denna topp är asymmetrisk och det är därför det är bäst att kombinera den med en asymmetrisk kjol! Om du gillar att experimentera med kläder, prova dessa och du kommer att ha alla ögon på dig vart du än dyker upp.

Över axeln

svart topp över ena axeln
källa
Chiara vet definitivt hur man bär trendiga kläder. Och hon gör det också mycket bra. När trenden med off shoulder uppstod inspirerade den också kvinnor att experimentera med den. Precis som bilden ovan. Så det är inte helt av axeln, men det visar bara tillräckligt för att användas i mer eleganta situationer. Prova med en minikjol som Chiara, eller en mer avslappnad twist med jeans eller shorts och Chuck Taylors.

Som en hippie

Hippie från axeln
källa
Ända sedan jag har sett hår har jag haft den här hippietendensen. Jag är fortfarande kär i kläderna som gjutna hade på sig. Om du är som jag (och förhoppningsvis också) så kommer den här utrustningen säkert att ge dig ett försök. Den inkluderar den svarta toppen från axeln och den färgglada kjolen i röd nyans. Lägg till några fina sandaler så kan du börja dagen i parken, på en picknick eller bara gå runt på en varm sommardag.

Coachella livsstil

Coachella livsstil från axeln upp
källa
Gillar du festivaler? De utomhus, de i naturen? Då är den här klädseln precis rätt för dig. Du har nog hört talas om Coachella, en av de största musikfestivalerna i Amerika. Flickor spenderar månader på att förbereda sina kläder och kläder innan de åker dit. Om du är en av dem, para ihop den här svarta av axeltoppen med ärmar och mönstrade shorts. Du kan lägga till många smycken för att komma närmare denna bohemiska stil. Stövlar är ett måste eftersom det kan regna!

Kontor lämpligt

utanför axelns toppkontor
källa
I kombination med en vacker penna midikjol kan den svarta axelbandslösa bäras på kontoret utan problem. Naturligtvis talar jag om de jobb som inte inför klädkod för sina arbetare, men som fortfarande har minimala krav. Höga klackar i kombination med den här kombinationen ger en viss stilig look. Med lite smycken och smink på är du redo för ditt kontor på ett finger.

Sade någon blommor?

Blommor svarta från toppen av axeln
källa
Om du läser mina inlägg har du definitivt märkt att jag älskar blommiga tryck på kläder. Ja det är sant! Jag tycker att den är perfekt för varmare dagar och speciellt på semester. Denna axelbandslösa topp påminner mig om Mexiko eller Spanien. En topp med förkroppsliga blommor ihop med jeans eller shorts är det perfekta valet för en cocktailkväll och spansk musik i luften. Håller du inte med?

Gingham-stil

Gingham-stil från toppen av axeln
källa
Från det ögonblick som gingham-stilen träffade modescenen ville alla ha på sig den och få den franska atmosfären som den bar med sig. Detta mönster blev mycket populärt på landningsbanan och exploderade sedan på gatorna. Om du vill prova, rekommenderar jag att du börjar med den klassiska som kombinerar svart och vitt. Skäret på toppen kommer definitivt att uppmärksamma dig. Sätt på minimala guldsmycken och bryt färgerna med en härlig röd väska.

Om det finns en topp för sommardagarna måste jag säga att den är den axellösa. Som du kunde se är det enkelt att sätta ihop en outfit och du kan bära den när du vill. Om du lägger till några detaljer som smycken, höga klackar eller en liten väska, kan denna bit också bäras på kvällen eller vid mer formella evenemang.
Jag försökte visa dig hur du enkelt kan kombinera det utan att slösa för mycket tid på att tänka på hur jag ser ut i det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*