Snygga sätt att bära guld kjol

Snygga sätt att bära guld kjol

Färgen guld ser väldigt lyxig och glamorös ut. Det kan lätt förföra dig att tro att det bara kan bäras för några super eleganta tillfällen. Det är väldigt långt ifrån sanningen.

Tack vare designers som presenterade kläder i guldfärger vid modeveckorna blev det populärt streetwear. Alla bloggare hade börjat bära guld och strax därefter blev färgen för att ha på sig mycket populär.

Färgen passar bra med andra färger. Så om du vill prova detta guldrockutseende, gör ditt bästa för att inte lägga på många detaljer. Färgen är vacker nog för att fånga uppmärksamhet.

Om du någonsin har undrat hur man utformar en guldkjol har jag förberett några idéer för hur man gör det. Bläddra ner för att se tio sätt att bära guldkjolen.

blazer

gyllene rock kavaj
källa
Om du vill göra denna outfit kontorsvänlig blir det inte svårt. Allt du behöver göra är att bära en kavaj, vit skjorta och guld kjol. Denna kombination är perfekt för de som är osäkra på hur man bär en guldkjol. Välj ofta ett klassiskt utseende. En marinblå eller svart kavaj ger dig en dos elegans, och guldkjolen hjälper dig bara att maximera det majestätiska utseendet. När du lägger till några små detaljer som en svart väska och choker får du hela guldutseendet.

vit skjorta

Vit skjorta i guldkjol
källa
När jag såg blicken blev jag fascinerad. Denna outfit ser underbar och elegant ut! Ärligt talat visste jag inte hur bra en guldkjol kan se ut vid enstaka tillfällen, särskilt på vissa bitar som en vit skjorta. Men det är fantastiskt. Om du frågar mig, försöker jag verkligen dra ut den här kombinationen vid nästa tillfälle!
Även om det är en bra outfit att bära under dagen, kan den också bäras när du går på en nattklubb eller tar en drink med vänner. Ta på dig svarta högklackade sandaler, ta en koppling så är du klar.

Överdimensionerad tröja

Guld kjol överdimensionerad tröja
källa
Som nämnts i början, undvik för många detaljer och färger. Det är ett slags undantag. Jag menar kolla in den orange tröjan! Det passar perfekt med den här gyllene kjolen.
Den överdimensionerade tröjan är perfekt för kallare dagar och du kan till och med bära svarta sneakers för att komplettera hela utseendet. Det är ett typ av färgblock så var försiktig. Om du inte är säker på vilken färg du ska ha i kombination med guld, välj de klassiska färgerna svart eller vit.

Tryckt t-shirt

Goldrock-tryckt skjorta
källa
Det här utseendet är det bästa av hur du kan rocka denna outfit. De känns eleganta men med minimal ansträngning för att skapa denna kombination. Det var ganska ofattbart att införliva de superavslappnade sakerna som den tryckta t-skjortan och guldkanten, eller hur? Men på bilden ovan kan du se att det är ganska enkelt nu. För att få denna outfit att se så avslappnad ut som möjligt kan du också bära vita Chuck Taylors.

Guld paljetter

gyllene kjol paljetter
källa
Om du är på väg till en mer elegant händelse, är det här den typ av guld kjol att bära. Detta gäller särskilt om du vill få all uppmärksamhet.
Med den här typen av kjol är det väldigt viktigt att inte gå fel, vilket innebär att paljetter ibland kan se lite för mycket och ge för mycket glans. Du bör noga välja klänningen på din kjol, färgen du kommer att ha på dig och detaljerna som du kommer att använda för att komplettera utseendet. Jag föreslår grundläggande färger som vitt, svart eller grått. I klädseln på fotot kan du se den grå tröjan i kombination med den minsta A-linjekjolen i guld.

Rose guld

Guld kjol rosa guld
källa
Rose guld är en mycket populär nyans av guld. Det uppträdde till och med på iPhone så du kan vara säker på att det är dags att köpa något i den färgen! På det här fotot kan du se hur guld också kan fungera i en avslappnad vardagsdräkt. I kombination med en enkel randig skjorta och nakna sandaler har du möjlighet att bära denna outfit för en avslappnad stadsturné. Den röda Gucci-väskan kommer definitivt att fånga uppmärksamhet eftersom den passar perfekt med resten av outfit.

Midikjol med hög midja

gyllene kjol midi
källa
Om du gillar midjekjolar, vänta inte längre. Du måste prova denna outfit! På bilden ovan kan du se perfekt parade kläder. En midikjol i guld, en svart skinnjacka och en vit t-shirt. Detta är verkligen en underbar kombination av klassiska och moderna bitar. Lägg till en svart stilettsko, koppling så är du redo för en utekväll!

Maxikjol

Guld kjol maxi
källa
Använd en maxiguldkjol för maximal komfort och elegant plagg. Om du kombinerar den med kashmirtröjan, som på bilden ovan, kommer du säkert att känna dig elegant och avslappnad samtidigt. Oavsett om du behöver gå till frisören eller gå ut till lunch, är denna outfit allt du behöver. Om du vill göra det mer elegant, sätt på mer smink, lägg till en fin kopplingsväska och ett bra par höga klackar.

Utsmyckad kjol

Guld kjol utsmyckad
källa
Det utsmyckade plagget kan bäras varje dag utan att se för extravagant ut eller känna sig överklädd. Den kan enkelt kombineras med en fin vit blus. För ett mer knäppt utseende kan du bära en överdimensionerad blus med stora ärmar. Samma som på bilden ovan. Du kan också bära denna outfit med fina svarta högklackade sandaler och en koppling i samma färg.

Jag hoppas att efter att ha delat dessa tio outfitidéer, kommer du att ändra dig om att ha på dig guldkjolen. Som du kunde se kan den bäras både under dagen och vid extravaganta nattevenemang. Allt beror på tygbitarna du kombinerar det med.

Jag hoppas att du testar några av dessa kläder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*