Snygga påskmanteldekorationsidéer

I år är inte påsk så tidigt – i maj, men om du vill dekorera kaminstången med inte bara en vårstil utan också några vackra påsk accenter, här är några idéer. Ägg är det första vi förväntar oss när vi hör ordet ”påsk”. Oavsett om du går efter plast- eller naturliga ägg, kyckling eller vaktelägg – bara måla dem och använd dem i kransar eller bara i en fin skål. Vårblommor som påskliljor är ett bra sällskap för äggen, liksom kaniner, kycklingar och vackra djurporslinfigurer. Lägg till kransar och kransar, några bilder och inskriptioner efter eget val och voila – din snygga mantelpiece är redo!

Neutral och pastellfärgad påskrock

Om du föredrar neutrala färger kan du välja mellan olika stilar: modern, samtida, vintage, shabby chic och bondgård. Välj detaljer och element efter den stil du föredrar – deras utseende kommer att vara annorlunda, men kombinationerna och utseendet är vanligtvis mer eller mindre desamma. Du behöver några falska kaniner – figurer gjorda av olika material är bra; massor av falska ägg – om det är en neutral mantelpiece så bli prickig eller pastellfärgad. Fräscha upp utseendet med krukväxter, gröna och blommor – i krukor eller vaser, beroende på vad du har till hands. Bunting, kransar och skyltar kompletterar utseendet – gör så många du vill dekorera din mantelpiece.

Färgglada påskrock dekor

Om du älskar ljusa färger, om du gillar lynnig och rolig dekor, dekorera en påskrock i djärva färger. Kombinationerna är i grunden desamma: falska kaniner, ägg, fåglar, fågelhus, äggpresentationer, bunting och kransar och olika konstverk. För ljusa vårblommor, gå i djärva krukor, gör bon med färgglada falska ägg och alla andra roliga och söta saker du vill ha. Om du är väldigt lynnig och färgstark, be dina barn att delta i dekorationen. Låt dem göra ljusa konstverk, bunting, kransar, göra falska ägg av olika material och till och med roliga kaninfigurer. Lägg en stor svarta tavla på mantelpiece och låt dina barn rita vad de vill på den.

43 Snygga påskmanteldekorationer |  DigsDigs |  Påsk.
65 Eleganta påskmanteldekorationer - DigsDi
Manteldekorationer: IDÉER & INSPIRATIONER: Snygg påskmantel.
65 Eleganta påskmanteldekorationer |  Vår påsk dekor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*