Snygga och praktiska soffborddesignidéer

Snygga och praktiska soffborddesignidéer

Ett vackert dekorerat soffbord i vardagsrummet är alltid ett mittpunkt. Vill du få det att se ut som en professionell dekoratörs jobb? Identifiera först kompositionens fokus: blommor, grönska eller ett arrangemang av naturmaterial beroende på säsong. Prova olika storlekar på dekorationer och antal element. Var praktisk: när gästerna kommer måste du snabbt rensa bordsskivan för att placera några koppar och tallrikar. Ett soffbord borde också ha tillräckligt med utrymme för vissa saker som en fjärrkontroll, mugg eller vad du än behöver. Hur kan du överväga att alla dessa punkter ska komma överens? Vi har sammanställt några coola idéer som är snygga och praktiska så att du kan rocka dem eller bli inspirerad och skapa dina egna.

Stil och färger

Ta reda på vilken stil du använde för hela rummet och använd den också på din soffbordstyling. Det borde se naturligt ut här. För färger, använd samma som för resten av rummet – för dekorativa föremål. När du staplar böcker, placera vad du vill.

Grön och blommar

Du kan välja gröna eller blommiga arrangemang i vaserna som matchar inredningen och stilen. Krukväxter och blommor samt konstgjorda växter håller längre. Tänk därför också på detta alternativ. Torkade örter, löv och blommor är en trendig idé som kommer att hålla länge.

Dekorföremål

Välj inredningen med hänsyn till stilen och färgerna i ditt rum: olika typer av brickor, skålar, behållare, tallrikar, laddare, bordsskivor och till och med ljusstakar ska gå ihop. Det finns massor av idéer i olika färger. Allt beror på vilken stil du vill återskapa och de detaljer du vill lägga till. Rätter, kaffe- och tekoppar, olika typer av vinglas och karaffer är också välkomna på ditt soffbord. De har också praktiskt värde. Lägg till några böcker eller tidskrifter som du älskar och voila!

56 Snygga och praktiska soffborddesignidéer - DigsDi
56 Snygga och praktiska soffborddesignidéer - DigsDi
56 Snygga och praktiska inredningsidéer för soffbord - DigsDi
56 Snygga och praktiska soffborddesignidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*