Snygga och inspirerande idéer för vårbord

Snygga och inspirerande idéer för vårbord

Hur ska ett fjäderbord se ut? Ljus och fräsch! Här är några idéer för en vårdekor: för att göra den fräsch, lägg till färska vårblommor, växter eller till och med mossa, ta växter i de färger du väljer. Påskliljor, tulpaner, snödroppar, gerberor i fantastiska vårfärger skulle liva upp ditt bord och bli ett perfekt mittpunkt samtidigt. Dukar och servetter mönstrade med blommönster, liksom färgglada porslin, hjälper dig att skapa en glad atmosfär i kombination med grönt gräs i krukor. Kolla in fler idéer som vi har samlat åt dig och bli inspirerade!

Vårtabeller

Ett fjäderbord är enkelt att göra: välj först en stil, sedan de färger du vill ha, och du är redo att gå! Jag rekommenderar starkt att du använder några pastellfärger som traditionellt är vårfärger eller väljer ljusa nyanser för att hälsa på säsongen. Välj ljusa detaljer: servetter, löpare, dukar, mattor, laddare, glasögon och bestick. Blommor ska vara på ditt bord! Välj vårblommor eller till och med lök och skapa ett mittparti som du gillar. Lägg till blommor till valfri plats och glöm inte att gröna och mossa ger bordet en fräsch känsla. Om du vill påpeka påsk kan du gärna lägga till kaniner, konstgjorda bon och ägg.

Fjäderplatsinställningar och mittstycken

Behöver du idéer för ett fjäderns mitt? Gör en tulpan mitt i en vas, ta tag i några påskliljor insvept i mossa, skapa ett mittstycke av krukväxter och mossa, gör färska löpare av gröna och ljusa blommor. Platsinställningar kan kryddas med korgladdare, iögonfallande löpare och placemats. Lägg till vårblomningar i valfri miljö. Du kan lägga till ägg för att hålla kort, köpa roliga kaniner och andra saker för att forma bordet till påsk. Låt dig inspireras av de idéer du ser!

61 Snygga och inspirerande idéer till vårdekorationer |  DigsDigs.
96 Snygga och inspirerande vårdekorationsidéer.
61 Snygga och inspirerande idéer till vårdekorationer |  DigsDigs.
96 Snygga och inspirerande idéer till vårdekorationer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*