Snygga och dramatiska maskulina hemmakontorsdesignidéer

Snygga och dramatiska maskulina hemmakontorsdesignidéer

Om du är en kille och du har arbetat hemifrån, här är några häftiga idéer om hur du utformar ett hemmakontor åt dig. Du kan välja vilken stil du helst föredrar och förverkliga på ditt hemmakontor, till exempel – klassisk, strikt, minimalistisk, avslappnad eller i någon annan. Vanliga manliga drag inkluderar mörka färger, fyrkantiga mönster, sexiga lädermöbler i olika färger och vilda djurskinn. Tveka inte att visa dina hobbyer – fotboll, fartyg, masker, fiskfigurer; Lägg till ditt hembibliotek här – detta gör ditt hemmakontor presentabelt. Om du har tillräckligt med utrymme, skapa en öppen spis för att göra rummet mysigt och sätt i några originallampor för att få fram atmosfären.

Dekorationsstilar

Du kan välja vilken stil du vill för ett maskulin hemmakontor, men de mest populära idéerna är industriella, rustika, minimalistiska, samtida, art deco och mitten av århundradet modernt.

Färger och texturer

Ett manligt hemmakontor kan göras i många färger: mörk, ljus, jordnära, rik och många andra. Du kommer att se mörka och lynniga manliga hemmakontor för det mesta: mörk chokladbrun, svart, grafitgrå, marin, mörkgrön och något. Om du gillar neutrala produkter, gå till dem, men betona hemmakontoret med mörka möbler för att ge det en lite maskulin känsla. Variera inredningen med olika texturer: olika typer av trä, fuskpäls, läder, metall och till och med sten och betong.

Möbler och inredning

Ett skrivbord är huvudelementet på alla hemmakontor – du kan inte arbeta utan ett – så välj ett lämpligt föremål som är så bekvämt som möjligt. En annan måste-ha är en stol som också är mycket bekväm. Öppna eller inbyggda hyllor på väggarna krävs för att lagra allt du behöver och för att visa upp din inredning. Lägg till några stolar eller en soffa, tänk på en hängande solstol att koppla av i och flashiga lampor eller ljuskronor som matchar din inredning.

Skapa en gallerivägg, mysig matta, konstverk, soffbord med lite dekorationer och voila – ett perfekt hemmakontor är klart! Ha kul med fler mönster!

33 Snygga och dramatiska maskulina hemmakontorsdesignidéer.
59 Snygga och dramatiska maskulina hemkontor - DigsDigs.
33 Snygga och dramatiska maskulina hemmakontorsdesignidéer.
33 Snygga och dramatiska maskulina hemmakontorsdesignidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*