Snygga minimalistiska skåpdesignidéer

Snygga minimalistiska skåpdesignidéer

Vill du utforma ett funktionellt utrymme? Välj en minimalistisk stil! Idag delar jag mina favoriter bland minimalistiska skåp – lakoniska, funktionella och rena. En garderob är ofta ett litet utrymme, så en minimalistisk stil hjälper dig att dra nytta av varje tum av den och hålla den organiserad. Vit färg är perfekt för en garderob: den utökar visuellt utrymmet och maximerar ljuset för att se dina kläder när de är som bäst. Lägg till massor av lampor och lampor och en stor väggspegel för att spara utrymme och undvika att placera den på golvet. Du kan välja grå eller svarta hyllor eller en byrå för kontrast eller lämna garderoben vit för att göra den mer rymlig. Se nedan hur man gör det med stil!

Färger

Minimalism handlar vanligtvis om svartvitt, svart och vitt, svart och grått, grått och vitt och så vidare. Du kan dock välja olika färger av plywood, mörkt färgat trä, etc. – bara bli färgglada, det handlar inte om minimalism.

Design

Minimalism handlar vanligtvis om enkla och lakoniska mönster, och provisoriska skåp är nummer ett för det. Du kan också välja olika kombinationer av öppna hyllor, matchande galgar, byråer och pallar och till och med lådor för förvaring. En spegel är alltid en viktig del av varje garderob. Häng en på väggen eller lägg den på golvet och se till att den är i full höjd.

Ljus

Vad du verkligen behöver i varje garderob, särskilt när det är nyckfullt, är enkelt. Bygg in så mycket ljus som möjligt, över lagringsenheter, ovanför och under, för att se dina tillhörigheter som bäst och för att fylla utrymmet med ljus.

45 Snygga minimalistiska skåpdesignidéer |  Huvudsovrum .
45 Snygga minimalistiska skåpdesignidéer - DigsDi
45 Snygga minimalistiska skåpdesignidéer - DigsDi
45 Snygga minimalistiska skåpdesignidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*