Snygga kök med tegelväggar och tak

Snygga kök med tegelväggar och tak

Tegel gör rummet industriellt och väldigt elegant, det är nästan en perfekt dekoration för kök och matplatser. Du kan göra en vägg, alla väggar, ett tak eller bara ett köksstänk – det skulle vara harmoniskt ändå. Röd tegel, vit tegel, grå tegel eller till och med svart tegel – det är lätt att välja rätt nyans för din inredning och stil, och nästan vilken stil som helst från Provence till glamorös skulle älska en tegelvägg. En tegelbacksplash är en lysande idé eftersom du inte behöver välja brickor baserat på stil och färgschema. Använd bara tegelstenar – det är funktionellt och skulle ge charm till ditt kök. Kolla in några häftiga exempel nedan och använd dem i din köksdesign!

Tegelväggar och tak

Tegelväggar och tak är en bra idé för att lägga till struktur och intresse för alla rum. Även det mest formella utrymmet ser desperat och elegant ut med en tegelvägg eller ett tak och passar lätt med många dekorstilar: modern bondgård, rustik, vintage, industriell, modern och till och med minimalistisk. Bestäm först vilken effekt du vill uppnå: kommer tegelstenen att ta över utrymmet? Går det bara med köksdekorationen och lägger till konsistens? Kommer det att göra att dina garderober sticker ut? Om du bestämmer dig för att välja det, välj tegelstenen – vit, grå, röd (mest populär) eller till och med målad för att matcha skåpen. Röd tegelsten är den coolaste, även om vitkalkad också är mycket populär för att skapa ett avslappnat utrymme. Du kan markera din tegel med kontrastfog eller välja en injekteringsbruk som matchar.

Tegel bakstycken

En tegelbacksplash är ett kreativt sätt att lägga till lite konsistens i ditt kök utan att ta plats. En sådan funktion ingår ofta i minimalistiska och moderna kök. En backsplash kan också finnas i olika färger och har oftare en kontrasterande färg. Om du har svårt att rengöra, täck över hela längden eller precis runt kaminen med glas. Bli inspirerad!

95 Snygga kök med tegelväggar och tak (con immagini.
95 snygga kök med tegelväggar och tak - DigsDi
95 Snygga kök med tegelväggar och tak - DigsDi
95 snygga kök med tegelväggar och tak - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*