Snygga idéer från mitten av århundradets vardagsrum

Snygga idéer från mitten av århundradets vardagsrum

Stilen från mitten av århundradet har sin charm – det är typ av årgång, men inte exakt. För mig påminner denna stil mest om James Bond-filmer. Idag skapar designers rum i den här stilen, de är ganska originella och väldigt olika. Möbler, lampor och djurskinn från mitten av århundradet ger dig den touch du behöver. Du kan välja mellan olika färgscheman: brunt och grönt, blått och grått, svartvitt. Idag finns det så många designmöbelkollektioner som ser både mitten av århundradet och modernt ut. Lägg till ett hjorthorn, gammaldags TV eller radio, matta och gitarr. Kolla in några bilder av vardagsrum i den här stilen och njut! Behöver du fler tips för att dekorera ditt vardagsrum på detta sätt? Varsågod!

Färger

Vilka färger har ett modernt vardagsrum från mitten av århundradet? Du kan välja vilken färg du vill, men de mest traditionella är dämpade senaps-, rost-, röda, vinröda, gröna eller pastellfärger. Om du vill ha en skandinavisk och modern mitten av århundradet, prova ett monokromatiskt färgschema. Utskrifter kommer att krydda ditt utrymme och det kommer att se mer fängslande och ljusare ut.

möbel

Använd eleganta moderna möbler från mitten av århundradet gjorda av plywood, trä och rotting med färgglada klädsel och lägg till en lädersoffa eller soffa. Eleganta metalliska accenter förtrollar rummet, en slående ljuskrona med solstrålar betonar rummet och ett hårnålsben understryker den stil du valt. Ett soffbord av träskiva gör ditt utrymme mer rustikt, och vissa jute-ottomaner lägger till en boho-känsla.

dekor

Abstrakta konstverk gör ditt utrymme ljusare och svalare. Du kan också välja galleriväggar som är väldigt trendiga. Boho och tryckta mattor, konstgjorda djurskinn är bra för moderna utrymmen från mitten av århundradet. Krukväxter och mycket grönt livar upp rummet. Välj fler takfönster och bildfönster som är traditionella för moderna utrymmen från mitten av århundradet som fyller vardagsrummet med ljus.

40 ikoniska modernt vardagsrumsidéer från mitten av århundradet - mitten av århundradet.
40 ikoniska moderna vardagsrumsidéer från mitten av århundradet - mitten av århundradet.
40 ikoniska moderna vardagsrumsidéer från mitten av århundradet - mitten av århundradet.
40 ikoniska modernt vardagsrumsidéer från mitten av århundradet - mitten av århundradet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*