Snygga funktionella barnmöbler

Snygga funktionella barnmöbler

Snygga och funktionella barnmöbler ses inte så ofta, men dagens samling handlar definitivt om dessa funktioner. Möbelmärket Tink Things har satt upp uppgiften att revolutionera barnens miljö så att de blir roligare och stöder alla. Hänsynen till olika sätt att interagera med barn med miljön används som utgångspunkt för design av möbler som passar bättre för barnens sensoriska behov. Idén med de nya stolarna är att skapa mer dynamiska, uppmuntrande och trevliga utrymmen för barn som verkligen är inkluderande.

Ika gungstol har inte ett fast säte där barn inte bara kan röra sig utan också stimulerar konstant gungning och hopp. Det är roligt, men ännu viktigare, det stöder barnen när de behöver lite boost eller ett ögonblick för att njuta av en lekfull fidget.

Mia Hoodie Chair från Tink Things med en tygstol kramar barn och erbjuder mild lugnande under djupt tryck som ökar serotoninnivåerna och hjälper till med stress. Om barnet känner sig överväldigat kan de dra upp kokongen och delvis isolera sig i hoodie-stil. Produkterna är gjorda av naturliga, hållbara och högteknologiska material som massivt ask, 3D-nät och aluminium. De kontrolleras och certifieras med Oeko-Tex® 100 & FSC-certifikat och EU-tester för styrka, hållbarhet, säkerhet och stabilitet.

Snygga och funktionella barnmöbler - Bailey Street Desi
NE Kids ~ Snygga, funktionella barnmöbler
12 saker varje snyggt (och funktionellt) barnrum nee
10 sätt att göra dina barnrum eleganta men ändå funktion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*