Snygga atmosfäriska moderna köksdesigner från mitten av århundradet

Snygga atmosfäriska moderna köksdesigner från mitten av århundradet

Mid-Century Modern är en arkitektonisk, interiör, produkt- och grafisk design som generellt beskriver utvecklingen inom modern design och arkitektur i mitten av 1900-talet. Det blir populär eftersom allt retro är så trendigt idag och för att det är mysigt. Idag har jag förberett lite modernt ögongodis från mitten av århundradet för dig – det här är coola kök. När du pratar om moderna kök från mitten av århundradet, kommer du att upptäcka att det finns omfattande användning av varmt trä och möjligen några djärva färger. Kakelplattor, geometriska mönster och textilier – dessa saker hjälper dig att skapa ett sådant kök. Och naturligtvis kommer moderna möbler och lampor från mitten av århundradet att ligga till grund för ditt utrymme. Bli inspirerad!

Färger och material

Du kan prova vilket färgschema du vill – alla passar den här stilen, från neutrala till djärva färger, med undantag för humöriga toner, som inte traditionellt används i den här stilen. Var inte rädd för djärv färgblockering – grön, röd, orange, gul ihop med vita eller fläckiga skåp. Tvådelade skåp är mycket populära i moderna kök från mitten av århundradet. Att välja en vit överdel gör att ditt kök ser ljusare ut. Plywood och trä är de viktigaste materialen för ett modernt kök från mitten av århundradet. Du bör arbeta in dem så ofta du vill. Det är en bra idé att kakla på bakplattan, även om du kan lägga till mer ljus med ett fönster bakplåt också. Metalliska accenter är också välkomna att lägga till den blanka chic i rummet – mässing och guld med beslag, handtag och andra föremål.

möbel

Moderna kök från mitten av århundradet handlar om både övre och nedre skåp. Du kan dock också hoppa över de översta och välja öppna hyllor istället. En stor köksö är ett måste, och du kan också lägga till en upphöjd bänkskiva eller ytterligare matplats. Experimentera med bänkskivor och färger för att få ett kontrasterande och djärvt utseende som du gillar. Om du ska till en matsal, föredrar du ett runt bord och några snygga stolar eller pallar. Metall, trä eller klädsel – läder är en bra idé för ett modernt kök från mitten av århundradet.

dekor

Inget rum klarar sig utan dekor! Det första du bör tänka på är lampor – korrekt belysning hjälper dig att skapa en önskad stil i rummet. Pendellampor i form av sfärer, solstrålar och geometriska är precis saken som lyfter fram dina skåp och köksöar. Gå efter boho-mattor, krukväxter, suckulenter och växter för att ge ditt moderna kök från mitten av århundradet en liten boho-känsla. Kolla in de djärva idéerna nedan och bli inspirerad!

73 Snygga och atmosfäriska moderna köksdesigner från mitten av århundradet.
Bild av stilfullt andatmosfäriskt modernt kök från mitten av århundradet.
snygg-andatmosfärisk-mitten av århundradet-modern-kök-design-36.
73 Snygga och stämningsfulla moderna köksdesigner från mitten av århundradet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*