Snygg kristalllampa

Snygg kristalllampa

Det här är inte din vanliga glödlampa, utan snarare ett invecklat showpiece som inte ska överskuggas av en lampskärm eftersom det ser riktigt elegant ut. Crystal Bulb från Lee Broom är inspirerad av det fina hantverket med kristallskärning och kombinerar industriella influenser med dekorativa kvaliteter. Vardagslampan förvandlas till ett vackert dekorativt ljus. Varje kristallpäron är handgjorda med traditionella tekniker och handskuren med ett klassiskt kristallmönster inspirerat av de traditionella whiskyglasen och karafferna.

Den polerade pendellampan i krom graverad med Lee Broom-logotypen och Frosted Crystal Bulb skapar en tydlig och enkel kontur. Varje hänglampa levereras med en matchande tygkabel i silver och en förkromad takplatta. Varumärket tar också fram en vägg- och taklampa, båda gjorda av borstad mässing. Alla glödlampor finns med antingen klara eller frostat glödlampor.

En sådan glödlampa är ett fantastiskt alternativ för många stilar av inredning och dekoration, och det kommer säkert att lägga till en sofistikerad touch till den. Välj det bästa alternativet för att försköna ditt utrymme med denna kristallkula!

Snygg kristallkula med en raffinerad design - DigsDi
LEDIARY Elegant kristallglas rund boll med bubbla 3W 220V.
Amazon.com: USB Crystal Table Lamp, Gold Table Lamp med Dual USB.
INiubi Modern Simplicity LED kristall vägglampa hållbar snygg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*