Snygg fåtölj

Snygg fåtölj

Pjäsen vi delar idag är inspirerad av en av de mest kända traditionella klädprodukterna. Kimono fåtölj är ett möbel som utforskar den formella kärnan i traditionella japanska kläder och hämtar inspiration från dess mjuka texturer och veck.

Flytandet av kimonotyget, den horisontella plattan som slingrar sig runt överkroppen och täckningen av människokroppen är alla aspekter som ska övervägas om en viss nivå av mimesis ska uppnås – halvvägs mellan omedelbar upptäckt och alltför stort avstånd. Föreställ dig de kimonovecken som täcker din kropp och du kommer att förstå varför armstöden ser ut så här.

Olika produktionstekniker resulterar i en sammanhängande, elegant och harmoniserad loungestol som är avsedd att hyra kimonon. Varje del är gjord av ljust trä och en svart läderkudde, och en metalldetalj håller tillbaka stolen. En sådan elegant och tidlös bit kan användas för alla moderna interiörer, från industriella till rustika, och på grund av det lugna färgschemat passar det lätt i de flesta rum.

6 snygga fåtöljer som harmoniserar din lägenhet |  Minimal.
5 Snygga fåtöljer för ett drömmande vardagsrum eller kontorsutrymme.
Färgglad och snygg armcha
6 snygga fåtöljer som kommer att harmonisera din lägenhet |  stolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*