Snörstövlar

Snörstövlar

Snörstövlar är moderiktiga snörskor. De halvhöga eller till och med knähöga stövlarna är vanligtvis gjorda av läder av hög kvalitet. Förutom snörstövlar för vintern finns det också extravaganta snörstövlar för varma dagar.

Klassificering av snörstövelkategorin

Snörstövlar är en speciell form av stövel som är speciell genom att de hålls på plats med hjälp av snörning av benet. Liksom stövlarna beror snörningskängan också på respektive mode.

Olika versioner

Dess form, liksom höjden och formen på hälen, varierar beroende på syfte eller mode.

Arbetsskor

Snörstövlar i arbetsområdet är särskilt viktiga. Eftersom de är en del av de skyddskläder som många yrken som byggnadsarbetare måste bära. Ett viktigt kriterium är att snörstövlarna förstärks ytterligare i framfoten, till exempel med stållock. Ett annat kriterium när du väljer en känga för skyddande arbetskläder är det särskilt bra greppet på foten. Detta garanterar ett bra och säkert stativ, även i svåra situationer, men också under problematiska markförhållanden.

Fashionabla stövlar

Inom modeområdet är snörningskängan alltid ämnet, varför det finns många nya modeller varje år som nytolkar denna klassiker av mode. I synnerhet när det gäller mycket höga stövlar är snörningen ofta endast fäst vid prydnaden, så att själva uppgiften att stänga skon uppfylls av en dragkedja fäst vid sidan. Detta beror främst på praktiska skäl, eftersom snörning med många hål är tidskrävande när du tar på dig skon.

Snörskor har också en erotisk komponent. I synnerhet de oändligt långa modellerna erbjuder material för manliga fantasier. Så snörstövlarna kan ge nya visselpipor även i inkörningssituationer.

Tony Lama TLX herrskor i karhago brun fyrkantig tå med snörning.
Madden Girl Armie Cognac Snörning Ankelstövlar |  Stövlar, snörning.
Tombstone fyrkantig tå herr snörning brun |  Mäns stövlar mode.
Durango Herr Maverick Russet Brun Vattentätt Brett Fyrkantigt stål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*