Sneakers

Sneakers

Sneakers är vanligtvis atletiska skor för män, kvinnor eller barn. De är vanligtvis väldigt lätta, bekväma, slitstarka och bärs som modeskor i en mängd olika sporter eller till och med på fritiden.

Klassificering av kategorin sneakers

Sneakers är vanligtvis inte så lätta att välja och det finns mycket att tänka på beroende på sport.

Olika krav för olika sporter

Om du till exempel behöver skor för fotboll köper du definitivt andra skor än en idrottsman som till exempel spelar tennis eller någon som spelar handboll.

På fotboll

I fotboll är det viktigt att skon i sig har nitar. Dessa knoppar är särskilt viktiga när sporten spelas på gräs och säkerställer att skon definitivt har riktigt bra grepp och att promenader inte är ett problem – även om gräsmattan är ganska tät eller ibland lite våt.

I handboll

Om du spelar handboll, se till att dina sneakers är extremt stabila och har tillräckligt med grepp på golvet i hallen. För detta är det också nödvändigt att den främre saken är mycket stabil och ligger nära foten. Detta är i grunden nödvändigt eftersom det i handboll, särskilt i försvaret, läggs stor vikt vid att springa. Det här är mycket snabbare än till exempel om någon rullar på i full fart och därför tar mycket mer tid att gå.

På tennis

När du spelar tennis på grus måste sneakers definitivt se helt annorlunda ut och anpassa sig till marken.

Varför sneakers hämtar hundratusentals på auktion.
Dessa är de 10 bästsäljande sneakersna hittills, NPD.
Nordstrom Anniversary Sale: Spara på Adidas sneakers under denna kväll
Geox TABELYA Woman: Cream Sneakers |  Geox SS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*