Smyckenfodral

Smyckenfodral

Smyckeskrin för säker och korrekt förvaring av smycken finns i alla färger, former, format och prisklasser. De är lika praktiska för resor som för förvaring av smycken hemma.

Klassificering av kategorin smyckeskrin

En smyckeskrin är utformad för att säkert och korrekt lagra smycken och används av många användare både när de reser och hemma. En hel del av dem har två resväskor för sina smycken, varav en används för att lagra smycken, medan den andra används för resor.

Smyckesväska för användning under resan

För användning under resan är det vettigt om smyckeskofferten passar in i fodralet, eftersom vissa flygbolag också begränsar den totala vikten och antalet tillåtna bagage utan extra kostnad. Människor som äger smycken av mycket hög kvalitet föredrar ofta ett smyckeskal vars dimensioner gör att de kan ta dem in i stugan.

Enstaka objekt eller delar av en resväska

Ett smyckenfodral kan vara ett enda föremål eller en del av en resväska. En uppsättning bestående av en resväska, en handväska och en smyckeskrin ser särskilt elegant ut i sin sammansättning.

Funktioner: stängning, material och layout

De flesta smyckeskrin kan låsas med ett enkelt lås och därmed skydda smyckena mot stöld. Läder är det huvudsakliga materialet som används för smyckeskal, men också silver och aluminium. Om du vill använda ett speciellt högkvalitativt smyckefodral hittar du modeller som är försedda med diamanter och därför själva är ett smycke av hög kvalitet.

Korrekt förvaring av smycken säkerställs genom att dela in smyckeskrinet i olika fickor. Resväskorna är uppdelade så här

Alla har sin egen plats.

Amazon.com: SD-korthållare, WOVTE plast SD MMC SDHC PRO Duo.
Amazon.com: Smyckenfodral 'Mots D'amour' svart fuchsia (allt du.
Amazon.com: Retro Eiffeltornets träpennpennor för smycken.
Leah Travel Jewellery Case - Millo Jewel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*