Smarta och kreativa små solrumsdekorationer

Smarta och kreativa små solrumsdekorationer

En vinterträdgård är för närvarande den mest uppdaterade om den ännu inte är för kall och inte för varm. Att njuta av solljus under denna övergångssäsong är ett måste. Om du har lite utrymme, organisera en liten vinterträdgård eller solskinna, och även det här lilla utrymmet ger dig mycket glädje. Hur kan du organisera det? Sätt bara upp några sittplatser efter eget val – en liten soffa, fåtölj eller några stolar, och lägg till ett soffbord för att placera din bok och din favoritskål på. Lägg till mysiga textilier så att vinterträdgården känns bekvämare: spetsgardiner, en matta och ett par mjuka kuddar är precis vad du behöver. Låt följande idéer inspirera dig och organisera ditt eget solhörn!

Vinterträdgårdsrum

Det vanligaste fallet är användningen av en vinterträdgård som vardagsrum. Du kan se många hörn och vyer och utrymmen som är utformade för den här funktionen. Hur man dekorerar ett litet vardagsrum i vinterträdgården Börja med att bestämma stilen – om det är ett minimalistiskt utrymme behöver du kanske inte mycket dekor eller möbler alls. Om utrymmet är extremt litet kan du välja en inbyggd bänk eller sittplatser med förvaring, lägga till ett soffbord, samt en ottoman och voila! När du har lite plats, ställ upp flera solstolar för maximal komfort och lägg till en hängstol. Soffbord och avföring är särskilt aktuella om du vill dricka te eller kaffe här. Ett vinterträdgårdsvardagsrum är en perfekt idé för ett inomhusutrymme som känns utomhus. Om du lever i ett tufft klimat är det en lysande idé. Utrusta rummet efter den stil och färger du har valt: för en minimalistisk vinterträdgård kan det vara en ljuslykta och ett konstverk, för ett boho-chic rum kan det vara något korg, ljusa textilier och tryck, jutmattor och vävda planteringar kan du till och med använda några utemöbler och tillbehör i solrummet om du vill. Glöm inte att luftiga gardiner eller romerska nyanser är en bra idé när det ofta är mycket solljus och till och med värme i rummet.

Vinterträdgårdar med andra funktioner

Ibland behöver du bara inte ett andra vardagsrum, utan andra rum som kan rymmas i en vinterträdgård. Det kan vara en läshörn, studie eller matplats, vilket är en mycket populär idé. Du hoppar bara över en traditionell matsal och tar den till vinterträdgården för solsken och måltider. Ett hemmakontor är enkelt att skapa: sätt upp ett bekvämt skrivbord eller skapa en fönsterbräda, lägg till en stol och lite krukväxt – och voila! Gardiner eller persienner är ett måste när du planerar ett hemmakontor – annars är solfläckar på skärmen oundvikliga. En läskrog är ännu enklare att sminka: sätt några stolar eller solstolar eller en liten soffa, lägg några bokhyllor, lampor och voila! Lampor och lampor är en viktig del av inredningen om du vill spendera tid här kväll och kväll, särskilt om du vill arbeta eller läsa.

Smarta och kreativa små solrumsdekorationer - DigsDigs |  Liten.
26 Smarta och kreativa små solrumsdekorationer |  Liten solrum.
46 Smarta och kreativa små solrumsdekorationer |  Billigt kontor.
46 smarta och kreativa små solrumsdekorationer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*