Smart köksskåp från framtiden

Smart köksskåp från framtiden

Idag kan kök ha så många olika apparater att inte alla kommer att kunna rymma dem alla. De blir också ibland en plats för familjesammankomster. Även om många har små kök, började designers tänka på framtida koncept för att lösa problemet. I år skapar tre kinesiska designers ett fantastiskt koncept som definitivt gör jobbet. Konceptet är endast för en del av köket – skåp.

Namnen på formgivarna är: Cheng He, Liu Guang Kui och Zhou Dong. Här är lite information från beskrivningen av det intelligenta köksskåpet:

  • Skåpet består av tre huvudsakliga arbetsområden: tvätt, matlagning och blandning.
  • Skåpet antar dubbeldäck rotatorstruktur, som kan rotera, det kan rotera 180 °.
  • Rännan har två typer av utlopp: de parallella induktionstypens vattenutlopp finns på vardera sidan om rännan och metallslangens kranar är i mitten av två rännor, vilket kan vara lämpligt för användning i olika miljöer.
  • Ta bort korttypen, glidskenan och gångjärnet på det traditionella skåpet helt. Detta skåp betraktar aluminiumramens strukturram och kombinationen av rostfritt stålrör som en integrerad struktur. Anta nivålager, hydrauliskt trycksystem och låssystem för att förverkliga skåp- och väggskåpslift.
  • Integrerade strukturer med färdigt att använda bordskort, kanal och kök, skåp fördelar kylbox, desinfektion och ugn symmetriskt, andra kanter är skåp.
  • Det undre skåpet är en dragkonstruktion, kan dras ut helt under användning och förenklar driften. Häng köksfläkten med belysningsfunktion under det övre skåpet.

Smart köksskåp från framtiden - DigsDi
Vad tingenes internet kommer att betyda för ditt smarta kök år 20
Smart köksskåp från framtiden - DigsDi
Smart köksskåp från framtidens design ~ Kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*