Smala plattor i badrum

Smala plattor i badrum

Tunna plattor är en modern heminredningstrend – badrum, kök och andra utrymmen är perfekta för moderna, samtida och minimalistiska utrymmen från mitten av århundradet. Vi har redan delat med några idéer för att klä din köksbacksplash med tunn kakel, och nu är det dags att ta en titt på badrummen. Tunna plattor i badrummen kan användas var som helst – i handfat, badkar och dusch, på väggar och golv och kan också kombineras med andra typer av plattor. Här är några idéer.

Tunna plattor med mönster

Om du har tunna och långa plattor kan du enkelt klä upp dem med mönster! Den mest populära idén är att införliva chevronmönster i ditt badrum. De pryder varje rum med vilken stil som helst – det här mönstret passar bra med alla badrumsdekorationer. Du kan välja färgglada tunna plattor eller neutrala eller svarta och matcha injekteringsbruk eller använda kontrasterande injekteringsbruk för att få mönstren att sticker ut ännu mer. Skapa ett chevronmönster av tunna plattor på golv, vägg, handfat eller duschområde för att göra dem mer synliga.

Tunna plattor klädda utan mönster

Klä upp dina tunna plattor horisontellt eller vertikalt om du inte vill ha ett speciellt mönster. Använd dem på väggarna, på golvet, i duschrummet och var du än vill – tunna plattor ser fängslande på egen hand och du behöver inte något speciellt för att ge dem en djärv touch. Använd kontrastfog om du vill markera de tunna plattorna och kombinera dem med mosaikplattor i ditt badrum. Tunna plattor ser coola ut även med sexkantiga plattor – de står i kontrast till sina former och gör varandra djärvare och mer dramatiska.

25 sätt att använda magra plattor i badrum - DigsDi
25 sätt att använda magra plattor i badrum - DigsDi
25 sätt att använda magra plattor i badrum - DigsDi
25 sätt att använda magra plattor i badrum - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*