Små trädgårdsdekorationsidéer

Små trädgårdsdekorationsidéer

Om du är en lycklig trädgårdsmästare, nu är du säker på att njuta av solsken och frisk luft. Har du en liten trädgård och vet inte hur man ordnar den ordentligt så att den ser cool ut och väldigt inbjudande? Eller vill du bara ändra något så att det ser coolare ut? Oroa dig inte! Vi har sammanställt några mycket inspirerande utseende och bilder som du kan stjäla för att göra din lilla trädgård till en bättre plats.

Stilar

Ja, din lilla trädgård kan ha en stil som uttrycks i växterna och vissa dekorationer du använder. Kommer det att vara modernt? Stugstil? Årgång? Minimalistisk? Japansk stil? När du väl har upptäckt vad du älskar kan du välja några coola växter för det utrymmet.

växter

En grön gräsmatta är en mycket trevlig lösning som bas för många trädgårdar, från moderna till rustika. En välskött gräsmatta är perfekt för dig, din familj och husdjur – den är alltid inbjudande. Att välja ett shabby chic utrymme innebär att hålla sig till vanliga greener, gräs och buskar. De senare är aktuella för många trädgårdar, beroende på deras utseende och storlek. Moderna trädgårdar behöver inte blommor, håll dem minimala och enkla, medan stuga och vintage trädgårdar med blommor är fantastiska. Om du vill ha en japansk-inspirerad trädgård, håll dig till vanligt lövverk, buskar och stenar snarare än de vanliga gångvägarna.

Dekorationer

Om du gungar i en modern eller minimalistisk trädgård behöver du ingen speciell inredning. Håll dig till enkla utemöbler när du behöver lite och det är det. Japanska trädgårdar antar ingen speciell inredning eller möbler förutom några vattenfall eller dammar och kanske traditionella lyktor.

20 vackert kreativa trädgårdsidéer för trädgården |  Liten bakgård.
50 kreativa idéer för trädgårdsdekoration 2016 fantastiska trädgårdsidéer.
10 kreativa och unika små trädgårdsdekorationer - Simphome |  Liten.
40+ små trädgårdsidéer - liten trädgårdsdesign

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*