Små terrassdesignidéer

Små terrassdesignidéer

Om du har en liten uteplats och du tror att det inte kan se fantastiskt ut, har du så fel! En liten terrass kan bli ett mysigt hörn med en bekväm design i den stil du gillar – minimalistisk, boho-chic, traditionell eller skandinavisk. Sätt en bänk eller bara en bekväm stol där, lägg till några gröna växter på väggarna och golvet, ett litet bord (eller en trästub i stället) och flera lyktor och ljus – och voila, din mysiga uteplats är redo! En matta och pall är också en bra idé om utrymmet tillåter. Vad som blir ännu trevligare är en bärbar eldstad. Så tveka inte att köpa en. Kolla in idéerna nedan och bli inspirerad!

möbel

När du dekorerar en liten terrass i vilken stil som helst är det första du behöver göra att hitta rätt möbler. Det ska vara så snyggt, platsbesparande och multifunktionellt som möjligt. Prova att fälla in möbler, välj mindre enheter eller bara ett stort sittstycke. Rör inte din uteplats – använd bara de delar du behöver och välj möbler med extra förvaring – inbyggda bänkar med lite utrymme inuti, och pallar och soffbord med förvaring eller hyllor. Häng några hyllor på väggarna om du behöver dem – de sparar mycket utrymme, vilket är värdefullt.

dekor

Att utrusta och dekorera uteplatsen är mycket viktigt för att göra den mysig och cool. Börja med krukväxter och blommor – de uppdaterar omedelbart uteplatsen och gör den väldigt inbjudande. Lägg till kuddar, filtar, mattor för mysighet, sätt upp några ljuslyktor och häng lampor runt – på så sätt gör du uteplatsen väldigt inbjudande. Om du inte har mycket utrymme kan du bara hänga några krukväxter och blommor över uteplatsen eller hänga dem på väggarna och skärmarna om du har några. Ta en titt på vackra exempel och bli inspirerad!

21 Härlig & funktionell liten terrassdesign Ide
38 små terrassdesignprojekt för att maximera ditt lilla spa
12 fantastiska små terrass design ide
54 Inbjudande idéer för små terrasser |  ComfyDwelling.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*