Små plantskolor designidéer

Ibland finns det bokstavligen ingen plats för barnet – bara ett litet utrymme. Hur hanterar du det så att ditt barn är bekvämt och hur du kan använda det mesta av utrymmet? Här är några tips som kan vara till hjälp när du förväntar dig ett litet mirakel och inte vet vad du ska göra.

Färger och tryck

Välj en ljus färgpalett så att plantskolan känns större och ljusare. Kom ihåg att solida färger minskar synstörningar och gör att ett litet rum verkar mycket större. Måla taket i ljusa nyanser eller till och med ljusare än väggarna. Du kan också välja en monokromatisk färgpalett, som också är ganska ljus och skapar intresse.

Vissa mönster utvidgar utrymmet, t.ex. B. Vertikala ränder lägger till höjd medan horisontella staplar lägger till bredd. De ökar också intresset för utrymmet. Låt inte mönster och tryck överväldiga ditt utrymme, dock: använd mindre mönstrade bitar och placera dem inte för nära varandra. Välj ett rent, upprepande mönster som inte innehåller mer än en färg eller två och dela upp mönstrade element med stora block av solid, neutral färg.

ljus

Gör rummet luftigt med naturligt ljus: maximera fönsterstorleken och släpp in ljuset. Om du föredrar draperier eller draperier, köp ren. Om möjligt bör du använda flera ljusskikt för att ändra dem vid behov eller för att sätta på allt för en generös känsla av rymd. Speglar och glas skapar reflekterande ytor för att fylla rummet ännu mer med ljus.

möbel

Rör inte rummet med möbler – välj de viktigaste föremålen och placera dem. Välj vikbara, flexibla och mångsidiga möbler för att spara utrymme och göra dem mer funktionella. Prova stora möbler men mindre: på detta sätt undviker du röran med små möbler. Välj ljusare nyanser och rena linjer, och kom ihåg att ditt barn kommer att växa och att det ska finnas lite utrymme kvar. Använd dina väggar också: häng hyllor, korgar, krokar och andra föremål för att spara utrymme. Förvara leksaker eller vuxna kläder i rullcontainrar som kan döljas under en spjälsäng eller säng och se upp för andra smarta platsbesparande idéer, till exempel: B. Pall med dolt förvaringsutrymme.

Topp 10 små barnkammare
Topp 10 små barnkammare
Lampa i garderob / plantskola |  Litet babyrum, förråd för barnrum, Small.
22 stjälvärda dekorationsidéer för små barnkammare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*