Små kök design idéer

Små kök design idéer

Ett litet kök betyder inte att du inte kan ha ett stilfullt inrett och mycket välkomnande utrymme. Vi delade många vanliga idéer för att designa ett litet rum eller hörn, men idag vill jag dyka in i det mer detaljerat och dela några smarta idéer för att skapa en mysig och bekväm atmosfär i ditt lilla kök. Låt oss ta en titt på de enkla och geniala idéerna jag har förberett!

Modern inredning

Den moderna estetiken gör också att ett litet rum känns större eftersom det är lakoniskt och tydligt. En sådan inredning innehåller vanligtvis inte mycket detaljer och föremål, vilket innebär att du kan få en fin köksdesign utan att göra den mindre. Gör snygga skåp och bänkskivor och var inte rädd för att lägga till färg i ditt kök. Kom ihåg att skapa en visuell kontrast mellan skåpen, eller använd åtminstone några konstruktionsmaterial som trä, plywood, marmor, sten etc. för att ge mer intresse för utrymmet – ett modernt, elegant utrymme betyder inte att det är tråkigt!

Flera lampor

Ju mer ljus du har i ett rum, desto större verkar det – det här tipset fungerar alltid och jag tror att det inte kommer att få ditt kök att se större ut utan också mer välkomnande att använda det. Om du har stora fönster och kanske takfönster är det perfekt att fylla ditt kök med naturligt ljus, men du behöver också inbyggda lampor, ljuskronor eller hänglampor. Jag rekommenderar starkt att du sätter några lampor på överskåpen eller längs köksväggen för att göra matlagningen bekvämare.

Lägga till färg / utskrift

Många husägare tenderar att göra sina små kök för lakoniska och därför tråkiga, eftersom de tror att ljusare nyanser är optimala och att det inte behövs någon röran eller dekoration. Vi rekommenderar några färgglada detaljer och utskrifter för att göra ditt utrymme mer intressant och välkomnande och för att förbättra ditt humör när du går in. En djärv kakelplatta, färgglad matta, djärva skåp och till och med apparater hjälper dig att uppnå denna effekt.

Helt vit

En motsatt idé om att gå helt i vitt utan färgglada accenter kan också vara trevligt och kanske mer populärt för dem som älskar minimalism. Lägg till lite marmor, vitkalkat trä eller tegelytor för att göra ditt kök mer intressant och ge det lite struktur.

54 bästa idéer för små kök - Dekorationslösningar för små.
30+ bästa små köksdesignidéer - Tiny Kitchen Decorati
30+ bästa små köksdesignidéer - Tiny Kitchen Decorati
54 bästa idéer för små kök - Dekorationslösningar för små.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*