Små hörn hemma

Små hörn hemma

Vad ska du ha i ett mysigt hem så att det alltid är inbjudande och att du alltid rusar hem? Ett mysigt hörn just för dig som gör dig lycklig! Var och en av oss är intresserade av olika saker och älskar också att göra olika saker, så ett sådant hörn är personligt för var och en av oss. Låt oss ta en titt på vad du kan implementera i ditt hem och hur du kan designa det utrymmet.

Ett hantverkshörn

Om du gillar att tinka och sy, är du välkommen att organisera ett hantverksrum. Även om det inte finns mycket utrymme kan du skapa ett sådant hörn någonstans. Allt du behöver är ett skrivbord och lagringsutrymme. Det kan vara ett skåp med lådor, ett skrivbord med lådor, du kan också använda ett brödbräda för förvaring: fäst alla hyllor och skenor på det. Fönsterbrädor och balkonger är också välkomna för att skapa ett hantverkshörn – massor av naturligt ljus garanteras!

Ett hem spa

Förvandla ditt badrum till en spa-oas, för det är här du kan koppla av och njuta av en dusch eller ett badkar. Leva upp utrymmet med krukväxter och blommor, lägg till småsten och naturligt trä för en spa-känsla, välj snygga och eventuellt dyra tillbehör och tvålar för att få badrummet att kännas som ett spa. Om du får chansen behöver du ett ångbad, om inte – gör åtminstone ett badkar för att förvara din bok, drycker och ett aromatiskt ljus.

En frukostkrok

En mysig och inbjudande frukostkrog gör din frukost till en fantastisk upplevelse som du kommer att vänta på hela dagen. Den bästa idén är att placera ett sådant hörn vid fönstret eller direkt på fönsterbrädan för att fylla rummet med naturligt ljus. Sätt upp en hörnbänk med förvaringsutrymme eller förvandla en fönsterbräda till en bänk och lägg till ett litet bord. Dekorera väggarna som du gillade och lägg till några färgglada detaljer för att vakna snabbare.

Ett mysigt hörn

Ett utrymme för att läsa, titta på TV, umgås i budbärarna och så vidare – skapa din egen krok och vrå för att göra de saker du gillar. Lägg en bekväm dagbädd eller fåtölj att läsa, eller ordna ett hörn nära eldstaden så att du känner dig varm och mysig. Ta några kuddar och filtar och lägg till ljus – voila, ett super inbjudande hörn är klart!

en liten frukostkrog med en inbyggd bänk, ett runt bord och en.
En mysig kontorsvinkel |  Små hemmakontor, Feminina hemmakontor.
Galen för färg?  Dina köksskåp vill ha in |  Litet hem.
Mid-Century Inspired Home Office Nook |  Möbler för hemmakontor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*