Små bakgårdens dekoridéer

Små bakgårdens dekoridéer

En liten trädgård är en vanlig sak, men oroa dig inte – du kan fortfarande göra den väldigt snygg och åstadkomma många saker du vill ha. Less is more, och följande idéer kommer att bevisa det för dig!

Stilar och växter

Först och främst, bestäm vilken stil du vill ha i det här rummet, även om det är litet. Det betyder inte att du inte ska visa upp stil. Välj allt du gillar från rustikt till minimalistiskt. Det är ditt utrymme och bara du kan bestämma hur du känner och se det.

När du har valt stilen är det upp till dig att bestämma hur mycket grönska och blommor du faktiskt vill ha här. Ska du ha träd eller tror du att de kan stjäla för mycket naturligt ljus? Går du till en grön gräsmatta eller vill du täcka hela utrymmet med grus, tegel eller kakel? Vill du ha krukväxter här också? Vad sägs om blommor Om du utformar ett minimalistiskt eller modernt utrymme kanske blommor inte har någon plats här. Sådana stilar handlar vanligtvis om gröna växter.

möbel

Välj möbler efter dina behov: om det är ett vardagsrum utomhus kan det vara en bänk och några stolar vid en eldstad. Om det är en matplats, överväga en uteservering för en liten läsning snarare än bara ett hörn. Placera några bekväma stolar och voila.

Utrustning

Utrusta din lilla trädgård för att skapa stämning. Tryckta kast, matta i lager, ljuslyktor, lampor över rummet och mer hjälper dig att göra detta utrymme super inbjudande. Njut av!

14 Idéer för utomhusdekorationer för litet utrymme
Färgglada dekorationer för bakgården |  Bakgård dekor, liten veranda.
29 små bakgårdsidéer - enkla tips för landskapsarkitektur för små garn
29 Idéer för dekoration på bakgården - enkla trädgårdstips och DIY-projekt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*