Små badrum med dusch

Små badrum med dusch

Badrummen är ofta små: vi har ofta brist på utrymme i våra hus och sådana funktionella rum hålls små. Hur skapar du en cool dekor, markerar stilen, väljer rätt färger och pressar allt du behöver här? Hoppa först över badkaret – en sådan bit tar alltid mycket utrymme som du ofta inte har råd med. Och nu ska vi se hur man utformar och utformar ett litet badrum med bara en dusch.

Stilar och färger

Naturligtvis kommer du att hålla fast vid vilken stil du har hemma – modern, modern, minimalistisk, bondgård eller någon annan – ja, du kan hålla fast vid en stil även i de minsta utrymmena! Hur ska du uttrycka det med kakel eller andra vägg- och golvbeläggningar, med möbler och till och med dekor. Om det är ett badrum på en gård kan du använda träplattor och trämöbler. Om det är ett minimalistiskt utrymme, håll det rent och elegant, föredra svarta beslag. Om det är ett glamoröst rum, ta med lite guld och lite glamorösa geokakel om du har ett boho-badrum, använd ljusa plattor och makram-accenter.

När det gäller färger är ett neutralt färgschema en perfekt lösning för ett litet utrymme. Men du kan också välja ett kontrasterande monokromatiskt färgschema eller lägga till några färgglada accenter – det beror på din stil och humör du vill uppnå här.

detaljer

Lägg till detaljer och dekorationer som matchar stil och färger. Även om det är ett litet rum kan du fortsätta dekorera. Krukväxter, fängslande lampor, accentväggar med kakel i en annan färg, mönstrade golv, vävda korgar för förvaring och mycket mer – bli inspirerad av bilderna vi har samlat!

Pin av Ginger Letzel på beachhouse |  Snyggt badrum, litet.
33 Små duschidéer för små hem och små badrockar
35 Idéer för små badrumsdesigner - Solutio för små badrum
Oavsett storlek är det ett stort projekt att bygga om ett litet badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*