Slutna rum i glas

Slutna rum i glas

Numera erövrar öppna layouter design- och arkitekturvärlden eftersom de använder varje tum utrymme och fyller det med naturligt ljus från fönstren. Men ibland är integritet ett måste, det är verkligen nödvändigt. Hur kan du uppnå det utan att offra resten? För sådana fall finns det en bra idé: rum med glasväggar! Detta är ett nytt alternativ som kommer att vara en trend och är väldigt bekvämt: du har fortfarande tillräckligt med ljus, rummet ser inte skrymmande ut och samtidigt får du en unik designfunktion. Om integritet inte räcker, ta frostat glas eller använd gardiner i rummet. Behöver du några exempel? Låt oss titta på dem.

sovrum

Den mest populära idén är att bygga ett glasslutet sovrum eftersom det här är ett utmärkt sätt att göra det privata rummet mysigare i ett öppet utrymme. Inga rumsavdelare behövs – gör inramade eller tunna glasväggar och sovrummet och resten av rummet kommer att fyllas med ljus. Du kan också betona detta utrymme annorlunda, t.ex. B. endast klädda trä i en glaskub eller använda geometriska detaljer.

badrum

Även en öppen planlösning behöver några privata utrymmen, och ett badrum är en av dem. Om du är en vågad person, gå till ett glaskubbadrum – inga skiljeväggar eller något annat. En sådan idé är utmärkt för en personlig klädkammare som du kan duscha inuti. Du kommer att se att badrummen oftare är gjorda med gardiner eller frostat glas – den här typen av glas släpper inte in mycket ljus men är superprivat och ser snygg ut – olika typer av glas är mycket trendiga för dekoration.

Huvudkontor

De flesta hushåll har ett hemmakontor och i en öppen layout är det vanligtvis ett hörn någonstans. Markera den med glasväggar – inramade eller, bättre, smidiga för ett mer professionellt utseende för att känna att du befinner dig i de bästa kontoren för de coolaste företagen på Wall Street. Du kan till och med skapa ett mötesrum så här om ditt kontor är i ditt hem och glöm inte att få det att sticka ut på något sätt – med lampor, geografiska detaljer, eleganta möbler och mycket mer.

Andra idéer

Garderober och vinkällare inkluderar rum med glasväggar – den första ska vara tillräckligt privat för att klä av sig och klä sig, den andra är separat för att hålla en viss temperatur inne. Och glasskåp och vinkällare ser alltid väldigt speciella ut. Så få lite inspiration för att göra några av dessa.

Cody cross svarar - Ett inhägnad rum för att släppa in solljus.
20 vackra glasstängda uteplatsidéer |  Idéer för uteplatsstak.
Hot Decor Trend: 21 stängda glasrum - DigsDi
Inhägnad familjerum i glas - Övergångsställe - Den / bibliotek / kontor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*